Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
location

FIND LOCATION

DA/EN

Layer_1-2
SØREN STORGAARD

Specialer:

Bestyrelsesarbejde

Fast ejendom og lejeret

Inkasso

Insolvens og rekonstruktion

Køb og salg af erhvervsejendomme

Køb og salg af virksomheder

Selskabsret

Behandling af dødsbo

SØREN STORGAARD

download

Advokat (L), partner

Søren Storgaard er partner og den ene af grundlæggerne af DreistStorgaard Advokater. Søren har sit primære virke indenfor erhvervs- og selskabsret herunder et særligt fokus på insolvens og rekonstruktion samt køb og salg af ejendomme. Søren Storgaard sidder endvidere i en lang række bestyrelser.

Dir. (+45) 56 64 09 75

Mobil: 20 61 86 81

E-Mail: ssto@dslaw.dk

Kontor: Køge

  • Søren Storgaard har været i branchen i mere end 25 år og har en bred erhvervsprofil. Han har en akkvisitiv tilgang til klienter og har netop derfor mange loyale klienter, som han har hjulpet i gang.

    Søren har betydelig erfaring med skiftebehandling, idet han er udpeget som skifterettens medhjælper i konkursboer for Retten i Roskilde og sidder i gældsstyrelsens advokatpanel for Retten i Roskilde og Næstved. Søren er medlem af Danske Insolvensadvokater.

    Søren håndterer samtidig dødsboer for retskredse i hele landet og har derved også stor erfaring med rådgivning af private klienter.

    Søren er særligt engageret i udviklingen af lokalmiljøet, hvor han blandt andet sidder som formand for HB Køge og Køge Handel.

  • Viden og nyheder: