Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
location

FIND LOCATION

DA/EN

Vi er som advokater bevidste om vores ansvar for at fremme retfærdighed og modvirke uret, og som virksomhed er vi bevidste om vores ansvar overfor vores samfund, medarbejdere og klienter. Vi ønsker at skabe positiv værdi, og det ligger i vores kultur at involvere os i det samfund, vi lever i.

Vores samfundsmæssige engagement og ansvar går  i hånd i hånd med forretningen. Vi gør gerne en indsats, hvor vi kan gøre en forskel. 

  • Vi handler som hovedregel lokalt. Det skaber værdi for vores forretning at vælge lokale samarbejdspartnere, og vi er på samme tid med til at styrke lokalsamfundet. 
  • Vi hjælper lokalsamfundet med vores tid og energi. Vi engagerer os således i en række foreninger, blandt andet igennem bestyrelsesposter. Eksempelvis har Svend-Aage Dreist Hansen og Søren Storgaard været drivkræfterne bag fordboldklubben HB Køge - og DreistStorgaard er stadig en stor støtte og sponsor for klubben. 
  • Vi afholder løbende gratis gå-hjem-møder og åbent hus arrangementer. Her deler vi gerne vores faglige viden indenfor områder som tvangsauktioner, køb og salg af bolig, lejeret, arv, testamente og ægtepagter

Vi har en lang tradition for at støtte op om forenings-og erhvervslivet i vores nærområder. Vi vil genre være med til at skabe vækst i det område, vi lever i og er en del af.  Derfor lægger vi stor vægt på at være i tæt dialog og i samarbejde med lokale virksomheder og foreninger. Det giver liv - til gavn for os og vores omverden. 

Derfor har vi også gennem en årrække blandt andet støttet Legeheltene (en del af Børneulykkesfonden), der gør en forskel og skaber leg og bevægelse for børn og unge på landets hospitaler. 

Vi ønsker at give alle mulighed for advokatrådgivning, og derfor er vi med i Advokatvagten, hvor vi sammen med lokale advokatkontorer giver gratis advokathjælp til borgerne i Køge kommune

CSR handler også om miljø og klima. Vores hovedkontor i Køge er opført med særlige miljøhensyn, der medfører et lavt forbrug af el, vand og varme.

Derudover sikrer materialevalget en intelligent styring af lysarmaturer i alle rum samt et godt termisk, atmosfærisk, akustisk og lysteknisk indeklima. 

 

På hovedkontoret i Køge hænger der en døgnåben hjertestarter til brug for alle, der måtte have behov. 

Her kan medarbejdere fra DreistStorgaard Advokater indberette til intern whistleblowerordning - indberet her

Vi er et fremsynet full-service advokatfirma, der rådgiver en bred vifte af klienter –
alt fra privatkunder til lokale og nationale virksomheder i SMV segmentet samt
internationale virksomheder. 

Her finder du os

Køge

Bag Haverne 32
4600 Køge

Næstved

Garnisonsvej 2
4700 Næstved

Aarhus

Søren Frichs vej 42 A
8230 Åbyhøj

Holbæk

Sports Allé 5B, 1.th.
4300 Holbæk

København

Nimbusparken 24, 2.
2000 Frederiksberg

Sorø

Energivej 3
4180 Sorø

Du kan kontakte os

Mandag – fredag kl. 8.30 – 16.00
Tlf.: 56 63 44 66
E-mail: kontakt@dslaw.dk
CVR: 32300456

Ejendomsadministration

Tlf.: 55 75 00 75
Telefontid hverdage kl. 10.00 – 14.00
E-mail: ejendom@dslaw.dk

CSR

© 2024 DreistStorgaard. Alle rettigheder forbeholdes.