Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
location

FIND LOCATION

DA/EN

Layer_1-2
SVEND-AAGE DREIST HANSEN

Specialer

Bestyrelsesarbejde,

Køb og salg af virksomheder

Køb og salg af erhvervsejendomme

Landbrug og fødevarer

Selskabsret

Insolvens og rekonstruktion

Ansættelsesret

Entrepriseret

SVEND-AAGE DREIST HANSEN

download

Advokat (H) & Partner

Svend-Aage Dreist Hansen er partner, CEO og den ene af grundlæggerne af DreistStorgaard Advokater. Svend-Aage beskæftiger sig primært med virksomhedsoverdragelser, selskabsret, køb og salg af erhvervsejendomme og generel erhvervsret. Han sidder endvidere med i en lang række bestyrelser i et bredt spektrum af brancher.

Dir. (+45) 56 64 33 24

Mobil: (+45) 40 15 09 17

E-Mail: sah@dslaw.dk

Kontor: Køge

  • Svend-Aage Dreist har mere end 30 års erfaring i branchen og har gennem hele sit virke som advokat altid haft fokus på en holistisk, løsningsorienteret og værdiskabende rådgivning.

    Svend-Aage har et særligt fokus på at opbygge og fastholde tætte og langvarige klientrelationer og sikrer altid et særligt indgående kendskab til sine klienters forhold og virksomhed, som et vigtigt element i rådgivningen.

    Udover bestyrelsesarbejdet er Svend-Aage engageret i lokalmiljøet og Region Sjællands Udvikling blandt andet via Sjællands Udviklingsalliance samt som formand for Sparekassen Sjælland Fonden. Han fungerer også som mentor for yngre advokater under Danske Advokater og generelt for iværksættere.

  • Viden og nyheder: