Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
location

FIND LOCATION

DA/EN

Layer_1-2

 Vi har et team af engagerede juridiske og økonomiske rådgivere, der har erfaringen og kompetencerne til at føre dig helt i mål.

Vi har mange års erfaring som strategisk sparringspartner, sidder i bestyrelser i start ups og samarbejder med relevante revisorer og organisationer til fordel for dig og din virksomhed.

Har du planer om at starte din egen virksomhed, kan vi blandt andet hjælpe med: 

  • Finde den rette virksomhedsform (ApS, A/S, I/S eller personlig ejet virksomhed). Der er stor forskel på virksomhedsformerne, og man risikerer at gå glip af en række fordele, herunder skattemæssigt, hvis man vælger den forkerte virksomhedsform og struktur.
  • At stifte dit selskab og udarbejde selskabsdokumenter, herunder vedtægter, forretningsorden, ejerbøger, årshjul for bestyrelsen mv. Hertil hører ejeraftaler, direktørkontrakter og direktionsinstrukser mv.
  • Udarbejde en business plan og en fremadrettet strategi. Vi er specialiseret i erhvervsrådgivning, og vi er repræsenteret i mere end 100 bestyrelser i hele Danmark.
  • Rådgive omkring finansieringsmuligheder, så din nyopstartede virksomhed får den bedst mulige start.
  • FDI-screening i forbindelse udenlandske stiftere eller investorer.
  • Onboarding af medarbejdere, herunder udarbejdelse af kontrakter til medarbejdere, konsulenter og ad-hoc medarbejdere, warrants og andre incitamentstiltag, IPR-beskyttelse mv.
  • Udarbejde kontrakter m.m. Vi er specialiserede i køb og salg af virksomheder og har et team, der rådgiver, forhandler, udarbejder kontrakter og gennemfører transaktionerne.
  • Vurdere forsikringsforhold, der er væsentlige at tage i betragtning, når du starter ny virksomhed.   

Derudover er vi engageret i flere organisationer, f.eks. Future Entrepreneurs of Denmark, Tech Nordic Advocates, Finklusiv, Go Zebra m.fl., og vi giver juridisk sparring til deres iværksætter-programmer.   

Mere viden om iværksætteri og scale up

Hvad kan vi ellers hjælpe med?

Ansættelsesret

Vi rådgiver om alle aspekter af ansættelsesretten og er juridisk sparringspartner for virksomheder, der ønsker at være opdateret på gældende regler.

Bank og finans

Vores bank- og finansieringsteam har mange års erfaring og yder kompetent rådgivning og sparring indenfor alle områder af finansiering.

Bestyrelsesarbejde

Vi rådgiver og deltager aktivt i professionelle bestyrelser, og er med til at gøre en forskel i den strategisk og juridiske udvikling af virksomheden.

Ejendomsadministration

I Ejendomsadministrationen beskæftiger vi os med rådgivning og administration af alle former for ejendomsdrift lige fra mindre lejemål til større ejendomsporteføljer.

Energi og infrastruktur

Vi har mange års erfaring med at rådgive indenfor energi- og infrastruktur, og vores kompetente team har omfattende kendskab til branchen og lovgivningen.

Entrepriseret

Vi rådgiver om alle forhold indenfor entrepriseret og udfærdiger entreprisekontrakter, så I kan fokusere på det vigtigste; jeres virksomhed.
Eu ret 480x215

EU lovgivning

Vi rådgiver omkring alle EU-retlige forhold og har stor forståelse for at forretningsforhold bliver påvirket af EU-rettens regulering.

Fast ejendom og lejeret

Vores specialister rådgiver indenfor alle aspekter af fast ejendom, herunder bl.a. køb og salg af erhvervsejendomme og lejeret indenfor erhverv og bolig.

KØB OG SALG AF ERHVERVSEJENDOMME

ERHVERVSLEJERET

Immaterielle rettigheder

Vi har mange års erfaring med rådgivning indenfor immaterialret, og kan bistå virksomheder med at opnå juridisk beskyttelse og skabe klarhed over de immaterielle rettigheder.

Inkasso

Vores erfarne inkasso-team sikrer dig en effektiv og resultatorienteret sagsbehandling, som skaber værdi for din virksomhed.

Insolvens og rekonstruktion

Hos DreistStorgaard er vi specialister i at rådgive virksomheder med likviditetsproblemer. Vi rådgiver også i forbindelse med etablering og gennemførelse af finansielle rekonstruktioner af kriseramte eller insolvente virksomheder.

IT & Teknologi

Vi rådgiver om alle juridiske og strategiske forhold indenfor IT, Tech og digitalisering, og har stor forståelse for den strategiske udvikling i virksomheden.

Iværksætteri og scale up

Vores team er specialiseret i start-ups, scale ups og iværksætteri. Vores kompetencer og erfaring gør, at vi ser helheden i virksomheden og kan hjælpe med mere end de juridiske spørgsmål.

Køb og salg af virksomheder

Vi har mange års erfaring med køb og salg af virksomheder og vores ekspertise indenfor området har medvirket til, at vi har bistået et betydeligt antal af virksomhedsoverdragelser.
Konkurrenceret og markedsføringsret - thumbnail 480x215

Konkurrence- og markedsføringsret

Vi har mange års erfaring og rådgiver indenfor alle aspekter af konkurrence- og markedsføringsret.
Landbrug og fødevarer 480x215

Landbrug og fødevarer

Vi tilbyder professionel og kompetent rådgivning for små og store virksomheder inden for landbrug og fødevarer samt virksomheder med tilknytning til branchen.
Persondata - thumbnail 480x215

Persondata

Vi rådgiver, yder strategisk sparring og bistår ved alle aspekter af indsamling, behandling og videregivelse af persondata. Vi hjælper med at opnå en integreret tilgang i virksomhedens håndtering af persondata.

Retssager og tvister

Vi repræsenterer vores klienter i tvister inden for alle aspekter af erhvervslivet og fører retssager samt voldgiftssager i Byretterne, Sø- og Handelsretten, Østre og Vestre Landsret og Højesteret.

Selskabsret

Vi har et højt specialiseret team med mange års erfaring til at rådgive og bistå med alt fra stiftelse af selskaber til kompliceret selskabsretlige forhold
udbudsret 480x215

Udbudsret

Vi har et specialiseret team med indgående kendskab til branchen og yder rådgivning om alle dele af udbuds- og licitationsprocessen, herunder udbud, tilbud og licitation.

Ingen virksomhed er bedre end menneskene bag!

Edit Template

Vi er et fremsynet full-service advokatfirma, der rådgiver en bred vifte af klienter –
alt fra privatkunder til lokale og nationale virksomheder i SMW segmentet samt
internationale virksomheder. 

Edit Template

Hvad kan vi hjælpe dig med?