Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
location

FIND LOCATION

DA/EN

DreistStorgaard har rådgivet ejerne af Brandgruppen ApS i forbindelse med fusionen med amerikanske Jensen Hughes.

Brandgruppen er en rådgivende ingeniørvirksomhed med speciale i certificeret brandrådgivning, og er én af Danmarks førende virksomheder på dette område.

Jensen Hughes, der har hovedkontor i Maryland, USA, er den absolut største og førende rådgiver i USA, Europa og resten af verden indenfor brandsikkerhed af alle typer af byggerier, anlægsprojekter og oplag mv. Jensen Hughes består af over 1.500 specialister, der arbejder med brandsikkerhed og projekter i over 100 forskellige lande samt er tilknyttet over 300 faglige komiteer inden for brandsikkerhed.

Thomas Schleidt, Allan Anton Hansen og Nicholas Lavard Brogaard etablerede Brandgruppen i 2021, og bliver altså allerede nu en del af verdens største virksomhed i denne branche. Thomas Schleidt siger om transaktionen:

At blive en del af Jensen Hughes medvirker til endnu mere løbende udvikling af vores brandtekniske kvalifikationer og viden. Det giver os både mulighed for at løfte det faglig niveau i Danmark og et endnu større grundlag for at skabe værdi for vores stærke, faste og fremtidige kunderelationer i Danmark”.

Om samarbejdet med DreistStorgaard siger Allan, Thomas og Nicholas samstemmende:

Vi har fået rigtig kompetent assistance fra DreistStorgaards team. De har hjulpet os med at navigere i sådan en cross-border M&A handel, hvor en stor amerikansk virksomhed naturligvis har sin måde at gøre tingene på. Hurtige reaktioner og en kommerciel attitude har gjort, at vi har følt os helt trygge”.

Klientpartner hos DreistStorgaard er Svend-Aage Dreist Hansen og teamet, der har arbejdet med sagen, tæller derudover partner Nikolaj Juhl Hansen samt Casper Simonsen og Christina Egevang. Svend-Aage Dreist Hansen siger:

Vi nød at arbejde sammen med de tre partnere i Brandgruppen. Imponerende at blive en del af verdens største på markedet efter at have været i gang i mindre end 2 år. Jeg tror helt sikkert, at Brandgruppen og Jensen Hughes får stor succes i Danmark. Tak til teamet for en super indsats.”

Der er i øjeblikket travlt på gangen hos DreistStorgaards M&A team. Nikolaj Juhl Hansen, der hos DreistStorgaard arbejder meget med cross-border sagerne siger:

Vi kan slet ikke fornemme nogen form for afmatning i mid-market M&A segmentet. Der er tale om virksomheder med måske lidt færre kompleksiteter end i de større handler, og dem er der høj efterspørgsel efter. Vi har en del kunder der er i proces med udenlandske købere, så aktivitetsniveauet er højt. Jensen Hughes er støttet af den amerikanske kapitalfond Gryphon Investors, og det er en anden trend vi ser; at kapitalfondene er voldsomt aktive i add-on transaktioner via deres porteføljeselskaber.

Du kan se DreistStorgaards nyheder om rådgivning i andre M&A i 2023 her.

Jensen Hughes blev rådgivet af det amerikanske advokatfirma Nelson Mullins samt Gorrissen Federspiel. Addere Revision rådgav Brandgruppens ejere og finansiel rådgiver for Jensen Hughes var RSM. DreistStorgaard takker alle for et godt og smidigt samarbejde.

Du kan læse Jensen Hughes og Brandgruppen offentliggørelser af transaktionen her.

SVEND-AAGE DREIST HANSEN

SVEND-AAGE DREIST HANSEN

Advokat (H) & Partner

sah@dslaw.dk

Dir. (+45) 56 64 33 24