Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
location

FIND LOCATION

DA/EN

Layer_1-2

Vægt på det personlige

Vi er ambitiøse på både dine og virksomhedens vegne. Vi har en flad organisationsstruktur, og alle medarbejdere har et stort ansvarsområde uanset uddannelse og erfaring. Vi lægger vægt på det personlige, engagementet og den faglig stolthed. For os er det afgørende, at vores medarbejdere har en personlighed, som matcher vores værdier. Det betyder meget for os, at man er der for andre. Det gælder ikke kun overfor vores kunder, men også overfor vores medarbejdere – ligesom det afspejler sig i de velgørende foreninger og organisationer, som vi har valgt at engagere os i.

Arbejde i teams

Vi arbejder i teams med høj specialisering, hvor alle medarbejdere sparrer med hinanden for at løse opgaverne med højest mulige kvalitet, til gavn for vores kunder. Vi er løsningsorienteret fremfor problemorienteret, og vi tror på at vores høje faglighed i kombination med de tætte og langvarige relationer til vores kunder, er med til at skabe de bedste resultater.

Vi tilbyder

  • En dagligdag præget af et højt tempo, høj faglighed, spændende arbejdsopgaver og en uformel omgangstone.
  • En grundig introduktion til vores virksomhed. Det er vigtigt for os at du som ny kollega kommer godt fra start og bliver introduceret til vores værdier og måden vi arbejder på.
  • Fleksibilitet i hverdagen i forhold til valg af arbejdssted- og tid og en løbende dialog og forventningsafstemning.
  • Fokus på din personlige- og faglige udvikling og dine karriere ønsker.
  • En lønpakke der matcher dine kvalifikationer og erfaring samt bl.a. pensionsordning, forsikring, sundhedsforsikring, frokostordning, feriefridage, fordelagtig barselsaftale og ikke mindst spændende sociale arrangementer i løbet af året.

Et fremsynet advokatkontor

Vi er lidt utraditionelle af et advokatfirma at være, da vi konstant arbejder med udvikling af nye og spændende projekter, nye forretningsområder og digitale produkter

Ledige stillinger

Vi søger jævnligt nye medarbejdere  og har vi ikke en ledig stilling inden for det område som du er interesseret i, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Vi gennemgår alle ansøgninger og vurderer dem løbende. Du vil altid høre fra os. Har du har spørgsmål om jobmuligheder, rekrutteringsprocessen eller lignende, er du altid velkommen til at kontakte vores HR-chef Susanne Rørbeck Mathiassen på suma@dslaw.dk eller 5664 3300.

Læs om DreistStorgaards behandling af persondata ved rekruttering her

Ingen virksomhed er bedre end menneskene bag!

Edit Template

Hvad kan vi hjælpe dig med?