Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
location

FIND LOCATION

DA/EN

DreistStorgaard bistod tidligere i år Den Miljøterapeutiske Organisation (DMO) i forbindelse med købet af Jyderup Private Heldagsskole (læs mere) og vi har nu igen bistået DMO.

Denne gang med købet af Holmegaardshuset, som er et opholdssted, der akut eller planlagt tager imod børn, unge og familier.

DMO er en virksomhed, der er aktiv indenfor drift af opholdssteder, botilbud og dagbehandlingsskoler, der alle er kendetegnet ved at leve op til organisationens ønske om anerkendelse, nærhed, trivsel og udvikling for børn, unge og voksne – og Jesper Christensen, der er ejerleder hos DMO, udvider nu altså igen.

Jesper fortæller om relationen til DreistStorgaard: “Samarbejdet med DreistStorgaard, Nikolaj Juhl Hansen og Casper Simonsen er fremragende. Vi følte os igen i trygge hænder”.

Nikolaj Juhl Hansen, der er klientpartner for DMO siger: ”Vi er glade for igen, at have bistået Jesper og DMO med en udvidelse af forretningen. Vi ser generelt en række transaktioner i dette segment; virksomheder der er aktive på det sociale område i øjeblikket, så det er et spændende felt at være i”.

DreistStorgaards team bestod af Casper Simonsen og Nikolaj Juhl Hansen, og de bistod DMO med alle aspekter af handlen.

DreistStorgaard har generelt travlt på transaktionsområdet i øjeblikket og vi ser ikke en afmatning i købsinteressen i SMV segmentet. (Læs flere nyheder her)

DreistStorgaard afholder sammen med Nordea arrangement om ”Det gode ejerskifte” i Køge den 8. juni. Invitation fremgår her.

Har du brug for rådgivning indenfor køb og salg af virksomheder, så står vi klar til at hjælpe med alle aspekter af handlen. Du kan kontakte os på telefon 56 63 44 66 eller på mail kontakt@dslaw.dk.

NIKOLAJ JUHL HANSEN

NIKOLAJ JUHL HANSEN

Advokat, partner

njh@dslaw.dk

Dir. (+45) 27 74 05 07

Her finder du os

Køge

Bag Haverne 32
4600 Køge

Næstved

Garnisonsvej 2
4700 Næstved

Aarhus

Søren Frichs vej 42 A
8230 Åbyhøj

Holbæk

Sports Allé 5B, 1.th.
4300 Holbæk

København

Nimbusparken 24, 2.
2000 Frederiksberg

Sorø

Energivej 3
4180 Sorø

Du kan kontakte os

Mandag – fredag kl. 8.30 – 16.00
Tlf.: 56 63 44 66
E-mail: kontakt@dslaw.dk
CVR: 32300456

Ejendomsadministration

Tlf.: 55 75 00 75
Telefontid hverdage kl. 10.00 – 14.00
E-mail: ejendom@dslaw.dk

CSR

© 2023 DreistStorgaard. All Rights Reserved