DreistStorgaard forstætter det høje transaktionsniveau ind i 2023

4. januar 2023

2023’s første arbejdsdag var også dagen for den første gennemførte virksomhedsoverdragelse i DreistStorgaard regi i det nye år. DreistStorgaard har bistået Den Miljøterapeutiske Organisation (DMO) med købet af Jyderup Private Heldagsskole.

DMO er en virksomhed, der driver en række opholds- og bosteder samt dagbehandlingstilbud for udsatte børn og unge i det vestsjællandske område. Jyderup Private Heldagsskole er et dagbehandlingstilbud, der har eksisteret siden 1997, og som derfor komplementerer DMO’s eksisterende forretning. Med købet af Jyderup Private Heldagsskole vil DMO drive syv opholdssteder, to botilbud og nu tre dagbehandlingstilbud og har 230 medarbejdere fordelt på 11 lokationer.

Jesper Christensen, DMO’s ejer og daglige leder siger: ”Med Jyderup Private Heldagsskole får vi en styrket profil på dagbehandlingsområdet som vi har ønsket os fordi vi på den platform vil kunne være med til at udvikle og forfine kvaliteten på det her vigtige område. Vi er meget glade for samarbejdet med DreistStorgaard, Nikolaj Juhl Hansen og hans dygtige team, der har hjulpet os sikkert igennem hele processen med at købe Jyderup Private Heldagsskole.”

DreistStorgaards har i forbindelse med transaktionen blandt andet rådgivet om udarbejdelse af transaktionsdokumenter, due diligence, erhvervelse af fast ejendom samt ansættelsesretlige forhold. DreistStorgaards team har bestået af Nicolai Runge Andersen, Pia Petersen og Casper Simonsen samt Nikolaj Juhl Hansen.

Nikolaj Juhl Hansen siger ”Vi har været advokater for DMO i knap et års tid, og relationen har allerede udviklet sig til et godt strategisk samarbejde. DMO, Jesper og alle de ansatte gør en forskel for en masse mennesker, og det er altid en stor glæde at kunne bistå klienter med den slags visioner og værdier, som DMO drives med baggrund i. Hos DreistStorgaard ser vi meget frem til det fortsatte samarbejde. Og, en stor tak til vores team, der har ydet et super stykke arbejde.”

Om temperaturen på det nuværende M&A marked siger Nikolaj Juhl Hansen: ”Vi har travlt i DreistStorgaards M&A team i øjeblikket, og denne er blot den første af en række transaktioner, som vi kan offentliggøre i de kommende uger og måneder. Der er stor aktivitet, også fra udenlandske købere, der i øjeblikket kigger meget på veldrevne danske virksomheder.”

Hos DreistStorgaard har vi et specialiseret team med mange års erfaring til at rådgive i forbindelse med virksomhedsoverdragelser m.v. Vi har et stigende antal kunder i Nordvestsjællandske område hvilket bestyrker vores grund til åbne kontoret i Holbæk. Du er altid velkommen til at kontakte os på 56 63 44 66, hvis du har brug for rådgivning.