Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
location

FIND LOCATION

DA/EN

Layer_1-2
Du kan ofte gøre en god handel ved at købe bolig på tvangsauktion, men det er ikke risikofrit. Som advokat for Danmarks største realkreditinstitutter beskæftiger vi os dagligt med de udfordringer, der kan opstå i forbindelse med køb og salg af fast ejendom, herunder særligt køb på tvangsauktion.
Vi er til stede for dig

Forud for dit køb bistår vi f.eks. med at gennemgå udbudsmaterialet. Vi rådgiver dig om ejendommens forhold, herunder de juridiske og økonomiske konsekvenser af et auktionskøb. Vi hjælper dig med at udregne det beløb, du skal betale ud over budsummen, det såkaldte ’størstebeløb’. Dette beløb består af udeståender til forsyningsselskaber, forsikring samt udgifterne til auktionsrekvirenten, hvilket vil sige salær- og udlægsomkostninger.

Hvis du ønsker det, så møder vi naturligvis op på tvangsauktionen sammen med dig, og står efterfølgende til rådighed med bistand til eventuel udsættelse af den tidligere ejer, samt indhentelse og udarbejdelse af de nødvendige dokumenter for auktionskøbet.

Vi rådgiver og hjælper dig med:

• Undersøgelse af ejendommens forhold, herunder juridiske og økonomiske konsekvenser af et auktionskøb.
• Forberedelse af dig til selve auktionen. Vi møder også selv op.
• Eventuel udsættelse af den tidligere ejer samt indhentelse og udarbejdelse af de nødvendige dokumenter for, at auktionskøbet også juridisk kan blive en realitet, herunder tinglysning af auktionsskøde.

Mere viden om Tvangsauktioner

Hvad kan vi ellers hjælpe med?

Bolig

Familie

Uenighed og tvister

Ingen virksomhed er bedre end menneskene bag!

Edit Template

Hvad kan vi hjælpe dig med?