Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
location

FIND LOCATION

DA/EN

Hvem er vi

DreistStorgaard Advokater A/S blev dannet via en fusion af to advokatfirmaer i Køge den 1. september 2015 ejet af Svend-Aage Dreist Hansen og Søren Storgaard.

I perioden fra 2015 til i dag er virksomheden vokset fra 55 til +110 medarbejdere. Ejerkredsen er udvidet og består i dag af:

 •  Svend-Aage Dreist Hansen
 • Søren Storgaard
 • Nikolaj Juhl Hansen
 • Martin Skovbjerg
 • Dan Jordy

Vi er i dag et fullservice advokatkontor – der med Partnerkredsens mange forskelligheder og styrker arbejder nationalt og internationalt med et bredt fagligt fundament. Vi er landsdækkende og har kontorer i Køge, Aarhus, København, Næstved, Sorø og Holbæk, men arbejder tæt sammen og på tværs af alle teams.

Vi tror på udvikling

Vi har igennem årene udviklet flere digitale løsninger og flere løsninger kommer hele tiden til. Vi har et meget stærkt fokus på innovation og investerer 30% af vores overskud i innovation.

Vi indgår samarbejde med aktører, der kan bidrage til vores og vores kunders udvikling, og hvor vi kan bidrage til deres udvikling.

Vores værdier

Vi er en visionær og værdibaseret virksomhed, der drives med baggrund i og med fokus på vores kunderelationer.

Vores primære opgave er at hjælpe vores kunder med at få succes.

 • Vi går vores egne veje
 • Vi ser hele vejen rundt om klienter
 • Vi ser mennesket og ikke blot et CVR/CPR-nummer
 • Vi stiller krav til klienten og deres værdier.
 • Vi skaber og ønsker langsigtede relationer
 • Vi ønsker diversitet og selvstændighed hos vores medarbejdere
 • Vi ønsker, at medarbejderne udvikler sig fagligt og personligt

Vores løfte til dig

Vi ønsker at møde vores klienter med kvalitet, tilgængelighed, hurtighed og engagement. Vores stærke faglighed og mange kompetencer er fundamentet for at hjælpe, men det er i kombinationen med vores værdier, at vi for alvor kan skabe de bedste resultater og rammer for en tryg og resultatorienteret rådgivning

Engagement

Vi ved, at hver klient og hver sag er unik. Når du møder os, vil du opleve, at vi sætter os ind i og engagerer os 100% i din sag, så du kan opnå et godt udfald.

Kvalitet

Vi ved, at udfaldet på en sag vil afhænge af de faglige kompetencer. Vi ansætter derfor kun fagligt særdeles dygtige medarbejdere, som hele tiden bliver opdateret og videreuddannet. Det sikrer, at du altid får kompetent, juridisk rådgivning.

Hurtighed

Vi ved, at det handler om at reagere hurtigt, når vores klienter har brug for hjælp. Vi bestræber os derfor altid på at få løst opgaven hurtigt og effektivt.

Tilgængelighed

Vi ved, at vores klienter har travlt. Vi tilstræber derfor at være tilgængelige på dine præmisser. Vores lokale tilstedeværelse gør, at der er kort afstand til vores kontorer, men vi møder også gerne op hos dig, hvis det er hensigtsmæssigt. Vi har også digitale services, der kan benyttes døgnet rundt.

Ingen virksomhed er bedre end menneskene bag!

Edit Template

Hvad kan vi hjælpe dig med?