Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
location

FIND LOCATION

DA/EN

Fra starten af marts skiftede Morten Thunø et liv som journalist og redaktør ud med tilværelsen som kommunikationskonsulent hos DreistStorgaard.

Morten er kandidatuddannet journalist og har 15 års erfaring med journalistik og kommunikation – senest fra Viaplay og DR. Han har udført samtlige journalistiske roller og kommer med stor erfaring, der bliver givende at implementere i den allerede igangværende og spændende retning, vi bevæger os i. 

"Jeg har altid haft ambitionen, at jeg ville bruge mine journalistiske kvaliteter og indsigt fra medieverdenen på en ny, udfordrende måde, og jeg ser spændende udviklingsmuligheder i DreistStorgaard, hvor opgaverne er mange. Allerede her i den spæde start ser jeg interessante fortællinger for mig, der kan tydeliggøre DreistStorgaard, FamilieTestamente og DreistStorgaard Bolighandel yderligere i medierne og potentielt sætte en dagsorden i den offentlige debat"

Morten har også kommenteret nogle af de største sportsbegivenheder, vi har på tv herhjemme og vundet tv-prisen. Han er garant for en god historie og kan ligeså godt lide at lytte til en sjov fortælling. 

Stort velkommen!