Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
location

FIND LOCATION

DA/EN

Vi udvider vores erhvervsteam og søger to advokatfuldmægtige eller nyuddannede advokater med lyst til at være bredt funderet indenfor erhvervsretten.

 

Trives du i et ambitiøst og fagligt stærkt team? Hos os får du mulighed for at udvikle dig, få ansvar og lære nyt samtidig med at kompleksiteten i dine opgaverøges og tilpasses.

Du vil få et job, hvor der ikke er langt fra ide til handling, og med et stærkt team omkring dig.

Jobbet, din uddannelse og udvikling

Som advokatfuldmægtig eller nyuddannet advokat i erhvervsteamet vil du komme til at beskæftige dig med bl.a. selskabsret, juridiske undersøgelser, generelerhvervsrådgivning, tvister samt processer. Dine opgavers kompleksitet og selvstændigheden vil blive øget efterhånden, som du får erfaring.

Din uddannelsesplan vil blive tilrettelagt med udgangspunkt i din erfaring og interesse, men med erhvervsretten som det centrale juridiske område.

Vi arbejder som et team omkring klienten, og du vil derfor oftest komme til at arbejde sammen med dine kolleger omkring den enkelte klient. Vi lægger vægt på, at du får både juridisk og kommerciel forretningsforståelse, samt at du lærer at rådgive hele vejen rundt om klienten.

Vi har et højt fagligt niveau i teamet, og vi løser opgaven, hvor det giver bedst mening i forhold til kompetencer, ligesom vi inspirerer og hjælper hinanden i et godt og åbent arbejdsmiljø.

Arbejdssted er vores kontor i Køge og/eller Aarhus.

Din profil

Din erfaring og baggrund er ikke afgørende. Vi søger først og fremmest kolleger,som har et højt engagement og energiniveau, er gode til at kommunikere samt harviljen og evnen til at skabe de bedste oplevelser og løsninger for vores kunder.
Det vigtigste er, at du har et højt fagligt niveau og motiveres af at lære og udvikledig.

Velkommen til DreistStorgaard Advokater

Mennesket først – juraen bagefter!

Vi er ambitiøse på både dine og virksomhedens vegne. Vi har en fladorganisationsstruktur, og alle medarbejdere har et stort ansvarsområde uansetuddannelse og erfaring. Vi lægger vægt på det personlige, engagementet og denfaglig stolthed. For os er det afgørende, at vores medarbejdere har en personlighed,som matcher vores værdier. Det betyder meget for os, at man er der for andre. Detgælder ikke kun overfor vores kunder, men også overfor vores medarbejdere –ligesom det afspejler sig i de velgørende foreninger og organisationer, som vi harvalgt at engagere os i.

Vil du tage det næste skridt i dit arbejdsliv?

Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Partner Svend-Aage Dreist Hansen eller HR-Chef Susanne Rørbeck Mathiassen.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og holder samtaler løbende, indtil vi harfundet vores nye kolleger. 

Læs DreistStorgaard Advokater A/S’ persondatapolitik i forbindelse medrekruttering her

DreistStorgaard Advokater A/S er et fremsynet full-service advokatfirma, der rådgiver en bred vifte afklienter – alt fra privatkunder til lokale og nationale virksomheder i SMV-segmentet samt internationalevirksomheder. Hos DreistStorgaard rådgiver vi ikke klienter – vi rådgiver mennesker! Vi ønsker at møde vores klienter med kvalitet, tilgængelighed, hurtighed og engagement. Vores stærkefaglighed og mange kompetencer er fundamentet for at hjælpe, men det er i kombinationen med voresværdier, at vi for alvor kan skabe de bedste resultater og rammer for en tryg og resultatorienteretrådgivning. Grundstenen i DreistStorgaard er vores ca. 100 medarbejdere, der er fordelt på seks kontorer i Køge,København, Aarhus, Holbæk, Næstved og Sorø.

SVEND-AAGE DREIST HANSEN

SVEND-AAGE DREIST HANSEN

Advokat (H) & Partner

sah@dslaw.dk

Dir. (+45) 56 64 33 24

SUSANNE RØRBECK MATHIASSEN

SUSANNE RØRBECK MATHIASSEN

HR-chef

suma@dslaw.dk

Dir. (+45) 56 64 33 00