Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
location

FIND LOCATION

DA/EN

I efteråret 2023 etablerede Lars Bonnesen og Jens Mølby et fælles investeringsselskab, Bonnesen Mølby Invest ApS, der er sat i verden for at foretage minoritetsinvesteringer i spændende danske vækstvirksomheder.

Lars Bonnesen har 30 års erfaring fra finasverdenen og rådgiver/bestyrelser primært i SMV-segmentet, og Jens Mølby kommer med 30 års erfaring fra Shipping og er CEO/medejer af United Heavy Lift.

Bonnesen Mølby Invest har efter en screeningsproces valgt DreistStorgaard som ”husadvokat”, og efter at have hjulpet med etableringen af investeringsselskabet har DreistStorgaard nu også været med som rådgiver på Bonnesen Mølby Invests to første offentliggjorte investeringer – i vækstvirksomhederne Recycon og Ztove. Og flere investeringer er på vej…

Ztove blev stiftet og grundlagt af Peter Favrholdt i 2017 med den klare vision om at revolutionere madlavningsoplevelsen. Ztove udvikler kogeplader med temperaturstyring – og på den måde kombinerer de avanceret teknologi med tidløst design. Teknologien gør det muligt at styre temperaturen på deres egne gryder og pander, hvilket betyder at kartoflerne koger ikke over, havregrøden brænder ikke fast i bunden, og bearnaisen skiller aldrig, når temperaturen er sat rigtigt.

Recycon udvikler recepter på og producerer betonelementer med tilslag af 100% genanvendt byggeaffald og andre affaldsressourcer, som enten blot nyttiggøres eller ender i deponi. Firmaet blev startet af Annica og Jens Flade-Rasmussen i 2022, da man mødte en øget efterspørgsel på betonelementer med et optimeret brug af Jordens ressourcer, mere genanvendelse og lavere CO2-udslip.

Bonnesen Mølby Invest ser et kæmpe potentiale i Ztove og Recycon

“Vi investerer i virksomheder, produkter og teams, som vi kan forstå – og som vi kan lide. I Ztove faldt vi for ambitionen om at forbinde teknologi og madkultur. Teamet har evnerne og dedikationen til at realisere et kæmpe potentiale og bakkes blandt andet op af en erfaren og succesfuld investor, Niels Jacobsen ( tidligere Mobile Industrials Robots), som har gjort det før, samt nogle erfarne kræfter i ejerkreds og bestyrelse. Altsammen har gjort stort indtryk på os,” fortæller Jens Mølby fra Bonnesen Mølby Invest ApS i en meddelelse. 

Og, Recycon kalder Jens for ”sande helte”. “Her er der virkelig et potentiale for vækst indenfor en industri, hvor der skal og kan gøres store fremskridt til gavn for planeten. Recycon er således formodentlig den eneste aktør i DK, der er certificeret til at levere betonelementer baseret på 100% genanvendte materialer.”

Tillidsfuldt samarbejde

Hos DreistStorgaard er partner Nikolaj Juhl Hansen klientansvarlig, og han siger om samarbejdet med Lars og Jens:

Det er et utroligt spændende projekt, som Lars og Jens har gang i, særligt med deres fokus på virksomheder, der også taler ind i den grønne omstilling. Ztove og Recycon er et par utroligt spændende vækst-cases, og vi er stolte af, at være blevet valgt som juridisk sparringspartner for Bonnesen Mølby Invest. Med den pipeline som Lars og Jens er ved at bygge op, ser 2024 også ud til at blive et spændende år.

Jens Mølby er den med det operationelle ansvar hos Bonnesen Mølby Invest, og han siger om valget af DreistStorgaard og Nikolaj Juhl Hansen:

Vi kender DreistStorgaard som solidt forankret i den det danske ejerleder økosystem, og det er jo netop den slags virksomeder, som vi er på udkig efter. Det er vigtigt, at have en juridisk rådgiver med, som forstår den verden. Vi var på udkig efter en ”trusted adviser”, og vi er sikre på, at Nikolaj med hans kommercielle tilgang og ”hands on” attitude og DreistStorgaards dygtige erhvervsteam er det helt rigtige valg

DreistStorgaard erhvervsteam har bistået med al rådgivning i forbindelse med transaktionerne, herunder due diligence og udarbejdelse af aftaledokumenter, og udover Nikolaj Juhl Hansen er jurist Casper Simonsen involveret i arbejdet for Jens og Lars.