Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
location

FIND LOCATION

DA/EN

Kapitalejerne i Viking Energi A/S har med rådgivning fra partner Svend-Aage Dreist Hansen solgt virksomheden til Kosan Gas A/S pr. 1. december 2022.

Siden 2012 har den danske virksomhed Viking Energi A/S været en betydelig spiller på det danske gasmarked. Selskabet har solgt og distribueret gas i flasker og tanke til erhverv og forhandlere over hele landet.

Da muligheden for et salg bød sig, og timingen var den rette, valgte kapitalejerne i Viking Energi A/S at gå i dialog omkring et salg. Derfor blev Viking Energi A/S den 1. december overtaget af Kosan Gas A/S, som er en af nordens førende leverandører af gas i tanke med over 90 års erfaring. Med købet af Viking Energi A/S styrker Kosan Gas A/S deres position på det danske marked.

DreistStorgaard har været med siden opstarten af Viking Energi A/S, og derfor er det en særlig handel for Svend-Aage Dreist Hansen, der fortæller:

”Et kapitel for ejerne af Viking Energi A/S er slut, og det har været en stor beslutning for dem at sælge deres virksomhed. Vi er glade for at have rådgivet kapitalejerne i Viking Energi A/S, og sammen er vi kommet frem til et godt resultat. Vores rolle har været at yde en helhedsorienteret og målrettet rådgivning for at optimere processen og resultaterne bedst muligt.”

Direktøren i Viking Energi A/S, Kenneth Krogh, udtaler om samarbejdet med DreistStorgaard: ”Samarbejdet med Svend-Aage Dreist Hansen og DreistStorgaard går langt tilbage, og med god grund. Jeg er meget tilfreds med vores samarbejde omkring salget af Viking Energi A/S, hvor hele processen er forløbet godt og konstruktivt. Vi har opnået et godt salg, og med rådgivning fra DreistStorgaard har der været styr på det omfattende juridiske arbejde. Tak til Svend-Aage (red. Advokat og partner Svend-Aage Dreist Hansen) og hans team for det store arbejde.”

Stort tillykke med virksomhedsoverdragelsen til kapitalejerne i Viking Energi A/S

SVEND-AAGE DREIST HANSEN

SVEND-AAGE DREIST HANSEN

Advokat (H) & Partner

sah@dslaw.dk

Dir. (+45) 56 64 33 24