Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
location

FIND LOCATION

DA/EN

DreistStorgaard Advokater, der har seks kontorer på tværs af Danmark, er ny sponsor i Sønderjyske Fodbold, hvor advokatfirmaet har store forventninger til det stærke netværk i klubben.

Sponsorkredsen i Sønderjyske Fodbold vokser støt og roligt, og nu kan vi byde velkommen til endnu et nyt medlem af fodboldfamilien.

DreistStorgaard Advokater er ny sponsor i Sønderjyske Fodbold, og de ser frem til mange store oplevelser på Sydbank Park og gode arrangementer med de øvrige medlemmer af netværket.

"Ingen virksomhed er bedre end menneskene bag! Med dette motto som rettesnor, er det for DreistStorgaard Advokater en stor fornøjelse at blive en del af den Sønderjyske Fodbold-familie. DreistStorgaard Advokater er en erfaren advokatvirksomhed med seks kontorer på tværs af Danmark. Vi specialiserer os i såvel privat- som erhvervsjura, og vi ser frem til at engagere os på Sydbank Park og i de mange netværksaktiviteter i Sønderjyske Fodbold"
Johnny H. Madsen
Advokat og partner, DreistStorgaard

Direktør i Sønderjyske Fodbold, Markus Kristoffer Hansen, glæder sig over, at DreistStorgaard Advokater er kommet med på det lyseblå hold.

"Vi er meget glade for, at DreistStorgaard Advokater kan se værdien i at blive en del af sponsornetværket i Sønderjyske Fodbold. De får frem over en synlig eksponering på Sydbank Park, men de bliver også aktive medlemmer af vores sponsornetværk. Vi glæder os over, at DreistStorgaard Advokater trækker i lyseblåt, og vi glæder os til mange store oplevelser sammen på og uden for Sydbank Park"
Markus Kristoffer Hansen
Direktør, Sønderjyske Fodbold