Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
location

FIND LOCATION

DA/EN

DAN JORDY

Specialer:

Retssager og tvister

Fast ejendom og lejeret

Inkasso

Køb og salg af erhvervsejendomme

 

DAN JORDY

download

Advokat (H) & Partner

Dan Jordy er specialiseret indenfor procesret,tvistløsning og strafferet. Derudover beskæftiger Dan Jordy sig med familie- og arveretlige forhold, dødsbobehandling samt generationsskifte af mindre og mellemstore virksomheder og generel erhvervsrådgivning.

Dir. (+45) 31 26 75 58

E-Mail: danj@dslaw.dk

Kontor: Holbæk

 • Dan har mere end 20 års erfaring i branchen, har møderet for Højesteret og har gennemført et betydeligt antal retssager såvel i landets byretter som ved Østre og Vestre Landsret samt ført et større antal sager ved Voldgiftsnævnet og dermed stor erfaring i procesret og tvistløsning.

  Derudover er Dan beneficeret forsvarsadvokat ved Retten i Holbæk og Østre Landsret

  Dan beskæftiger sig med lejeret, tvangsauktioner, familie- og arveretlige forhold herunder dødsbobehandling samt generationsskifte af mindre og mellemstore virksomheder.

  Han har erhvervserfaring bland andet fra PWC og Danske Bank A/S og arbejdet med erhvervsmæssige forhold herunder landbrugsvirksomheder og er tilknyttet Danske Landbrugsadvokater.

  Dan er derudover ekstern Lektor ved Syddansk Universitet, hvor han underviser i Erhvervsret og virker som ekstern Censor på Syddansk Universitet. Han er endvidere udpeget af Advokatsamfundet til at virke som Censor i forbindelse med afviklingen af Advokateksamener for Danske advokatfuldmægtige.

  Dan er særlig engageret i lokalområdet omkring Holbæk og Vestsjælland og aktiv i erhvervsnetværk.

  Dan er ansvarlig partner for vores kontor i Holbæk.

  Bestyrelsesposter:

  IKR A/S

  Zolvo A/S

 • Viden og nyheder: