Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
location

FIND LOCATION

DA/EN

Der kan være mange årsager til, at du som privatperson har behov for juridisk bistand i forbindelse med erstatningssager. En af årsagerne kan være at det ofte er uoverskueligt at danne sig et overblik over, hvilken erstatning man kan få, hvem skal man rejse erstatningskravet overfor, hvordan er processen og har man overhovedet ret til erstatning? Vi rådgiver dig om mulighederne og bistår dig igennem hele forløbet også hvis der måtte opstå en retssag. 

Ved at søge rådgivning hos os, kan du få ro i maven og lade vores advokater bevare overblikket for dig.

Vi hjælper blandt andet med:

Problemer ved køb og salg af bolig

Har du købt en ejendom, så hjælper vi dig med de udfordringer, du kan have med den byggesagkyndige, der har udarbejdet tilstands- og elinstallationsrapporten, eller med sælgeren og herunder ejerskifteforsikringen, der kan give anledning til tvister m.m. Det viser sig ind i mellem, at ens nye ejendom er behæftet med fejl og mangler og det kan være stressende og bekymrende at stå alene med dette, da der skal rettes henvendelse til ejendomsmægler. 

Vi hjælper dig også med dine rettigheder overfor ejendomsmægleren, hvis du sælger din bolig.

Arbejdsskader

Er du kommet til skade i din arbejdstid, kan der være tale om en arbejdsskade. Udgangspunktet er, at ulykken er omfattet af arbejdsskadesikring, som er lovpligtig for arbejdsgiver, og skal dække dit erstatningskrav. Er en anden skyld i skaden, så har du herudover mulighed for at rejse et erstatningskrav mod vedkommende.

Mere viden om Erstatning

Hvad kan vi ellers hjælpe med?

Bolig

Familie

Uenighed og tvister

Ingen virksomhed er bedre end menneskene bag!

Edit Template

Hvad kan vi hjælpe dig med?