Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
location

FIND LOCATION

DA/EN

Layer_1-2

Folketinget har for nylig vedtaget en ændring af årsregnskabsloven, så fristen for indberetning af årsrapport fremover er 6 måneder. Vi opfordrer i den forbindelse alle virksomheder til at tjekke, om deres vedtægter indeholder en formulering om den tidligere indberetningsfrist på 5 måneder, og vi hjælper gerne med at få tjekket og foretaget de nødvendige ændringer.

Hvis en virksomheds vedtægter eksempelvis indeholder en formulering om, at ordinær generalforsamling skal afholdes inden 5 måneder efter udløbet af det foregående regnskabsår, bør vedtægterne ændres, så generalforsamlingen vedtægtsmæssigt kan holdes inden for 6 måneders efter udløbet af det foregående regnskabsår.

Er der styr på forretningsorden?

Vi opfordrer i samme forbindelse virksomheder med en bestyrelse til at gennemgå deres forretningsorden. Vi oplever, at mange revisorer i de seneste år har strammet op på deres ansvar for at kontrollere, om en virksomhed afholder det antal bestyrelsesmøder, som er anført i selskabets forretningsorden, og om der er udarbejdet referat af møderne. Derfor bør forretningsordenen afspejle virkeligheden.

Der er ikke krav om et bestemt antal bestyrelsesmøder, men det betragtes som god ledelse at holde minimum 4 årlige møder.

Vi kan hjælpe dig!

Vi hjælper naturligvis gerne med at tjekke din virksomheds vedtægter og eventuelle forretningsorden og foretage de hensigtsmæssige ændringer.

Du er mere end velkommen til at henvende dig gerne til DreistStorgaard på tlf.: 5664 3320 eller på mail kontakt@dslaw.dk.

Andre relevante nyheder

Generationsskifte og ejerskifte af din virksomhed

Generationsskifte og ejerskifte af din virksomhed

Læs mere
CHRISTINA EGEVANG

CHRISTINA EGEVANG

Juridisk sagsbehandler & Korrespondent

cej@dslaw.dk

Dir. (+45) 56 64 33 20

Andre relevante nyheder

Generationsskifte og ejerskifte af din virksomhed

Generationsskifte og ejerskifte af din virksomhed

Læs mere