Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
location

FIND LOCATION

DA/EN

Mathilde Storgaard har tidligere været stud. jur. på vores kontor i Køge, og nu vender hun tilbage som advokatfuldmægtig til den virksomhed, hun har en helt særlig relation til.

Køgekontoret bliver dog først til sommer, da hun skal færdiggøre sin kontrakt som håndboldspiller i Skanderborg Håndbold. Derfor er hun frem til sommer tilknyttet kontoret i Aarhus. 

Mathilde har tidligere arbejdet ved Obton Forvaltning, som er en finansiel virksomhed, der investerer i solenergi og batteriparker, og så har hun god erfaring inden for compliance – særlig med fokus på FAIF-loven.

Mathilde er glad for at vende retur til DreistStorgaard med primæropgaver inden for konkurs, køb og salg af virksomheder og selskabsret. Hun er tilknyttet erhvervsteamet.  

"Min særlige relation til virksomheden havde selvfølgelig betydning for mit valg af DreistStorgaard. Firmaet har en kultur og nogle værdier, som jeg vægter højt. Derudover er det en virksomhed, der går op i at udvikle medarbejdere, og som arbejder inden for de områder, jeg finder spændende"
Mathilde Storgaard
Advokatfuldmægtig

Mathilde har spillet elitehåndbold i bl.a. Viborg og senest Skanderborg Håndbold. Til sommer stopper hun helt med tophåndbolden og dedikerer sig civilkarrieren. Stregspilleren rykkede tidligt til Viborg umiddelbart efter, hun blev student, men til sommer vender hun hjem til Sjælland igen. Indtil videre kan man altså finde Mathilde på kontoret i Aarhus. 

Stort velkommen til! 

Her finder du os

Køge

Bag Haverne 32
4600 Køge

Næstved

Garnisonsvej 2
4700 Næstved

Aarhus

Søren Frichs vej 42 A
8230 Åbyhøj

Holbæk

Sports Allé 5B, 1.th.
4300 Holbæk

København

Nimbusparken 24, 2.
2000 Frederiksberg

Sorø

Energivej 3
4180 Sorø

Du kan kontakte os

Mandag – fredag kl. 8.30 – 16.00
Tlf.: 56 63 44 66
E-mail: kontakt@dslaw.dk
CVR: 32300456

Ejendomsadministration

Tlf.: 55 75 00 75
Telefontid hverdage kl. 10.00 – 14.00
E-mail: ejendom@dslaw.dk

CSR

© 2024 DreistStorgaard. Alle rettigheder forbeholdes.