Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
location

FIND LOCATION

DA/EN

I løbet af den seneste måned er der kommet flere huse, lejligheder og sommerhuse til salg, viser de nyeste tal fra Boligsiden. Omvendt ser det dog ud med antallet af bolighandler.

Lige nu er der 33.992 villaer og rækkehuse til salg i Danmark. Det er 2,2 procent flere huse i udbud sammenlignet med for en måned siden. Samtidig er der tale om det største antal huse til salg siden november 2019.

Mens udbuddet er steget, så er antallet af bolighandler faldet en smule. I alt blev der solgt 20.181 boliger på landsplan i tredje kvartal i år, hvilket er 3,9 procent færre solgte boliger sammenlignet med årets andet kvartal.

Ejendomsmægler i DreistStorgaard Bolighandel, Camma Ryborg oplever samme tendens;

”Det er præcis det som jeg oplever i markedet pt. Køberne er mere afventende og har brug for mere betænkningstid. Og samtidig får vi også flere boliger til salg, så der er også flere boliger at vælge i mellem, og det gør beslutningen lidt svære og giver dem mere tid til overvejelse. Udbuddet er steget løbende, og vi er nu tilbage til niveauet før corona-årene”, fortæller Camma Ryborg.

Andre relevante nyheder

Stigning i udbuddet af sommerhuse

Stigning i udbuddet af sommerhuse

Læs mere
CAMMA RYBORG

CAMMA RYBORG

Ejendomsmægler

cry@dslaw.dk

Dir. (+45) 88 62 10 01

Andre relevante nyheder

Stigning i udbuddet af sommerhuse

Stigning i udbuddet af sommerhuse

Læs mere