Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
location

FIND LOCATION

DA/EN

DreistStorgaard Advokater har gjort lidt af et scoop ved at ansætte Morten Lindkvist Nielsen som advokat.

Morten Lindkvist Nielsen har i en årrække arbejdet med individuel- og kollektiv arbejdsret i sit tidligere virke hos Danmarks største arbejdsgiverorganisation. I den forbindelse bistod han en lang række virksomheder med alle former for ansættelsesret – alt fra ansættelse til afskedigelse og hvad der ligger derimellem.

Stor ekspertise og viden inden for det ansættelsesret og det kollektive arbejdsretssystem

Derudover har Morten været med til at forhandle de toneangivende overenskomster på det danske arbejdsmarked, hvilket har givet ham et indgående kendskab og forståelse for det kollektive arbejdsretssystem. 

"Det har givet mig en værdifuld erfaring inden for et felt som stort set alle virksomheder kommer i berøring med på den ene eller anden måde, og som kun bliver mere og mere kompliceret. Jeg ser derfor frem til at kunne bidrage med denne viden hos DreistStorgaard fremadrettet"
Morten Lindkvist Nielsen
Advokat

Morten har også tidligere arbejdet i Digitaliseringsstyrelsen som fuldmægtig, hvor han sad med udbud og it-kontrakter. Han har blandt andet været med til at udarbejde udbudsmateriale til en række af de IT-systemer, der har været udbudt over de senere år og været med til at lægge grundstenene til fællesstatsligt digitaliseringsakademi.

Bred faglig profil og i sync med firmaets værdier

Udover ansættelsesret kommer Morten også til at bidrage på andre områder med sine mange kompetencer. Herunder den brede erhvervsret med fokus på selskabsret, køb og salg af virksomheder, udbudsret og it-kontrakter samt retssager og tvister. 

I DreistStorgaard har vi et klart og tydeligt værdisæt, og den DNA er ofte noget, der tiltrækker folk til DreistStorgaard Advokater. Morten så noget af det samme, og han ser sig selv i måden, vi arbejder på. 

"Jeg så et advokatselskab, som deler de samme værdier, som jeg selv gør. Det handler om at se mennesket bag klienten og om at være med til se løsninger, som er holistiske, og som er med til at skabe værdi for klienterne. Derudover var DreistStorgaards ry som et fremsynet advokatfirma med gode og dygtige medarbejdere også noget, der tiltalte mig"

Her finder du os

Køge

Bag Haverne 32
4600 Køge

Næstved

Garnisonsvej 2
4700 Næstved

Aarhus

Søren Frichs vej 42 A
8230 Åbyhøj

Holbæk

Sports Allé 5B, 1.th.
4300 Holbæk

København

Nimbusparken 24, 2.
2000 Frederiksberg

Sorø

Energivej 3
4180 Sorø

Du kan kontakte os

Mandag – fredag kl. 8.30 – 16.00
Tlf.: 56 63 44 66
E-mail: kontakt@dslaw.dk
CVR: 32300456

Ejendomsadministration

Tlf.: 55 75 00 75
Telefontid hverdage kl. 10.00 – 14.00
E-mail: ejendom@dslaw.dk

CSR

© 2024 DreistStorgaard. Alle rettigheder forbeholdes.