Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
location

FIND LOCATION

DA/EN

Vi udvider vores Team Bank, Gæld og Realkredit og søger en juridisk sagsbehandler der har lyst til at bidrage til vores fortsatte vækst på området for inddrivelse af gæld og specifikt til behandling af sager indenfor realkredit og forsikring, herunder tvangsauktioner, fakturainkasso og finansielle klienter.

Brænder du for at levere høj kvalitet og god service i din tilgang til klienten og i sagsbehandlingen, så har du muligheden for at indgå i vores Team Bank, Gæld og Realkredit, hvor du arbejder selvstændigt, og får mulighed for faglig specialisering og sparring med dine kolleger.

Jobbet

Du vil i tæt samarbejde med teamets øvrige sagsbehandlere håndtere alle aspekter af sagsbehandlingen såvel de administrative som dialogen med vores klienter.

Som juridisk sagsbehandler får du ansvaret for at sikre flow og kvalitet i en portefølje af sager og det er vigtigt, at du kan arbejde struktureret, ansvarsfuldt og selvstændigt.

Dine arbejdsopgaver omfatter blandt andet:

  • Sagsbehandling fra A-Z i relation til inddrivelse af klienters krav, herunder oprettelse og gennemgang af sager, udarbejdelse af betalingspåkrav, fogedrekvisition mv., varetagelse af fogedretsmøder, indgåelse af afdragsordninger etc.
  • Sagsbehandling vedrørende tvangsauktioner, herunder udarbejdelse af salgsopstillinger og besigtigelser/fremvisninger af ejendomme
  • Dialog med domstolene, debitorer og klienter

Arbejdssted er vores kontor i Køge på adressen Bag Haverne 32, Køge.

Din profil

Det vigtigste er, at du har lyst til at arbejde med både juridiske og administrative opgaver og at du kan arbejde selvstændigt med fokus på klienten.

Om du har 1 eller 10 års erfaring, er ikke afgørende. Vi søger først og fremmest en kollega, som har et højt engagement og energiniveau, vil udvikle sig fagligt og har viljen og evnen til at skabe de bedste oplevelser og løsninger for vores klienter.

Det er en fordel hvis du har erfaring med inkasso, gældsinddrivelse eller behandling af tvangsauktioner.

Du skal på én og samme tid have et blik for detaljen og have det overordnede overblik.

Velkommen til DreistStorgaard Advokater

Mennesket først – juraen bagefter!

Vi er ambitiøse på både dine og virksomhedens vegne. Vi har en flad organisationsstruktur, og alle medarbejdere har et stort ansvarsområde uanset uddannelse og erfaring. Vi lægger vægt på det personlige, engagementet og den faglig stolthed. For os er det afgørende, at vores medarbejdere har en personlighed, som matcher vores værdier. Det betyder meget for os, at man er der for andre. Det gælder ikke kun overfor vores kunder, men også overfor vores medarbejdere – ligesom det afspejler sig i de velgørende foreninger og organisationer, som vi har valgt at engagere os i.

Vil du tage det næste skridt i dit arbejdsliv?

Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte advokatfuldmægtig Jacob Dreist eller HR-Chef Susanne Rørbeck Mathiassen.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og du søger stillingen via dette opslag (vi modtager ikke ansøgninger via mail). Vi holder løbende samtaler og ansætter når vi har fundet den rigtige kandidat så vi opfordrer dig til at sende din ansøgning hurtigst muligt.

Læs DreistStorgaard Advokater A/S’ persondatapolitik i forbindelse med rekruttering her.

 

SUSANNE RØRBECK MATHIASSEN

SUSANNE RØRBECK MATHIASSEN

HR-chef

suma@dslaw.dk

Dir. (+45) 56 64 33 00

JACOB DREIST

JACOB DREIST

Advokatfuldmægtig

jdr@dslaw.dk

Dir. (+45) 56 64 33 09

Her finder du os

Køge

Bag Haverne 32
4600 Køge

Næstved

Garnisonsvej 2
4700 Næstved

Aarhus

Søren Frichs vej 42 A
8230 Åbyhøj

Holbæk

Sports Allé 5B, 1.th.
4300 Holbæk

København

Nimbusparken 24, 2.
2000 Frederiksberg

Sorø

Energivej 3
4180 Sorø

Du kan kontakte os

Mandag – fredag kl. 8.30 – 16.00
Tlf.: 56 63 44 66
E-mail: kontakt@dslaw.dk
CVR: 32300456

Ejendomsadministration

Tlf.: 55 75 00 75
Telefontid hverdage kl. 10.00 – 14.00
E-mail: ejendom@dslaw.dk

CSR

© 2024 DreistStorgaard. Alle rettigheder forbeholdes.