Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
location

FIND LOCATION

DA/EN

Layer_1-2

Martin Skovbjerg og Nikolaj Juhl Hansen er i de seneste måneder tiltrådt som nye partnere hos DreistStorgaard, og ét af de strategiske fokusområder bag de rekrutteringer er, at kunne supportere vores kunder i forbindelse med transaktioner og handel med udlandet.

Martin og Nikolaj har begge omfattende erfaring med dette område, og begge har i mere end 20 år processtyret juridisk rådgivning i udlandet f.eks. virksomhedsopkøb, indgåelse af strategiske partnerskaber og kommercielle aftaler, håndtering af tvister, udrulning af compliance programmer mv.

DreistStorgaard er i den sammenhæng medlemmer af International Bar Association således, at vi dermed har et fintmasket netværk af advokatforbindelser lokalt samt medlemmer af de mere kommercielt fokuserede organisationer som British Chamber of Commerce og Danish-Chineese Business Forum.

Som Danmarks udenrigsminister Lars Løkke Rasmussen meldte ud i forbindelse med opdateringen af den udenrigspolitiske strategi, sker der i øjeblikket meget på det afrikanske kontinent, og mange danske virksomheder er ved at få øjnene op for de forretningsmæssige muligheder. Med baggrund i den udvikling har DreistStorgaard indgået et partnerskab med Africa Innovation Network, der er en netværksorganisation for nordiske virksomheder med fokus på Afrika (Læs mere). AIN rådgiver bland andet om forretningsmodeller, geografiske valg af markeder og indgåelse af partnerskaber.

Martin Skovbjerg har tidligere, som mangeårig chefjurist i Welltec, arbejdet med afrikanske forhold og har erfaring med transaktioner, grænseoverskridende skatteforhold, håndtering af anti-korruptionsprogrammer, projektimplementering og generel forretningsudvikling i en lang række lande herunder Libyen, Algeriet, Mauritanien, Gabon, Nigeria, Angola, Sydafrika, Egypten, Ækvitorial Guinea, DR Congo, Ghana og Sao Tomé & Principe.

Nikolaj Juhl Hansen har i sin tid hos de engelske advokatfirmaer Travers Smith og Eversheds Sutherland været ansvarlig for en lang række juridiske rådgivningsopgaver i Mellemøsten og Afrika, og arbejder i øjeblikket med flere klienter, der er i gang med at udrulle deres forretning på det afrikanske kontinent.

DreistStorgaard’s managing partner Svend-Aage Dreist Hansen fortæller:

Med rekrutteringen af Martin og Nikolaj arbejder vi strategisk med at fokus på at hjælpe vores kunder ude i verden. Det har før været Europa, USA og Asien, der har været i fokus, men vi tror, at der i de kommende år vil komme rigtig meget fokus på Afrika som et sted hvor forretningsmulighederne står i kø, herunder inden for energi- og infrastruktur området og det passer godt sammen med det fokus vi har i vores nye energiteam. Vi har to stærke profiler på Afrika med Martin og Nikolaj, så partnerskabet med Africa Innovation Network giver utroligt meget mening.

Første gang DreistStorgaard deltager i et arrangement i Africa Innovation Network regi er den 8. juni når ”Funding Your Business in Africa – Today´s financing opportunities” (Link til arrangementet her) er på programmet.

Interesserede klienter og andre kontakter, kan skrive til Martin (mask@dslaw.dk) eller Nikolaj (njh@dslaw.dk), hvis arrangementet har interesse.