Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
location

FIND LOCATION

DA/EN

MD Rustfri, der er specialister inden for pharmaindustriens “Clean Utility”-område med kunder som Novo Nordisk, Bavarian Nordic, Lundbeck og Fujifilm, er blevet solgt til Wicotec Kirkebjerg (der indgår i den børsnoterede Aarsleff-koncern).

Med købet bliver pharmaområdet “Clean Utility” en integreret del af Wicotec Kirkebjergs kerneforretning, og de styrker samtidig deres position på markedet for pharma og industri.

Gennem det sidste år har DreistStorgaard Advokater rådgivet ejerkredsen bag MD Rustfri omkring salget af virksomheden. Vi har bistået med forberedelse og gennemførelse af due diligence, tilrettelæggelse af transaktionsstruktur, udarbejdelse og forhandling af transaktionsdokumenter, herunder godkendelse hos konkurrencemyndighederne mv., i et konstruktivt samarbejde med de øvrige rådgiverteams i transaktionen.

Teamet hos DreistStorgaard bestod af partner og advokat Søren Storgaard, partner og advokat Martin Skovbjerg, juridisk sagsbehandler Mie Rothe Nielsen og juridisk sagsbehandler Janne Brustad.

M.D. Rustfri fortsætter uændret under samme navn som et selvstændigt datterselskab i Wicotec Kirkebjerg-koncernen fra samme lokation som hidtil. Købesummen er ikke offentliggjort.

Om M.D. Rustfri M.D. Rustfri blev stiftet i 1999 og er siden da ekspanderet støt. I 2022 havde virksomheden en omsætning på knap 125 mio. kr. og godt 60 medarbejdere samt tilknyttede ressourcer. De 800 m² produktionslokaler samt nybyggede kontorfaciliteter er placeret i udkanten af Køge.

Om DreistStorgaard

DreistStorgaard Advokater er et full-service advokatkontor, der med Partnerkredsens mange forskelligheder og styrker arbejder nationalt og internationalt baseret på et bredt fagligt fundament.

Vi er stolte af at have kapacitet til at betjene en mangfoldig kundekreds bestående af såvel private, offentlige virksomheder, tech-startups, ejerledere og store danske og internationale børsnoterede virksomheder.

Vi er en moderne, it-baseret landsdækkende advokatvirksomhed som beskæftiger mere end 50 jurister og advokater fra vores kontorer i Køge, Aarhus, København, Næstved, Sorø og Holbæk.

MARTIN SKOVBJERG

MARTIN SKOVBJERG

Advokat & Partner (L)

mask@dslaw.dk

Dir. (+45) 28 15 58 80

SØREN STORGAARD

SØREN STORGAARD

Advokat (L), partner

ssto@dslaw.dk

Dir. (+45) 56 64 09 75

Her finder du os

Køge

Bag Haverne 32
4600 Køge

Næstved

Garnisonsvej 2
4700 Næstved

Aarhus

Søren Frichs vej 42 A
8230 Åbyhøj

Holbæk

Sports Allé 5B, 1.th.
4300 Holbæk

København

Nimbusparken 24, 2.
2000 Frederiksberg

Sorø

Energivej 3
4180 Sorø

Du kan kontakte os

Mandag – fredag kl. 8.30 – 16.00
Tlf.: 56 63 44 66
E-mail: kontakt@dslaw.dk
CVR: 32300456

Ejendomsadministration

Tlf.: 55 75 00 75
Telefontid hverdage kl. 10.00 – 14.00
E-mail: ejendom@dslaw.dk

CSR

© 2024 DreistStorgaard. Alle rettigheder forbeholdes.