Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
location

FIND LOCATION

DA/EN

Layer_1-2

DreistStorgaard har i den seneste tid kunne fortælle, at vi har rådgivet i forbindelse med en række M&A transaktioner – f.eks. nyheden om Brandgruppen ApS og nyheden om en gruppe af elinstallatører – og vi er stolte af, at vores erhvervsteam nu også har hjulpet to spændende og ny-tænkende scale-ups med at lukke investeringsrunder.

Den ene er virksomheden CLIIN Robotics; En hightech virksomhed, der med baggrund i omfattende kendskab til shipping-branchen og branchens udfordringer med at mindske presset på miljøet, har udviklet en robot, der alene med brug af vand kan rengøre skibe, både på ”indersiden” i tanke og lastrum samt på “ydersiden” på skroget under vandoverfladen. Du kan læse mere om CLIIN Robotics her: https://cliin.dk/vision-mission-ambition

Den anden er en life science virksomhed, der dog endnu ikke selv har offentliggjort transaktionen.

Nikolaj Juhl Hansen, der tiltrådte hos DreistStorgaard i slutningen af 2022, er klientansvarlig partner for begge virksomheder, og det er i begge tilfælde virksomheder og founders, som han har fuldt helt fra starten.

Nikolaj siger:

“Vi ser ind i et vanskeligt finansieringsmarked for start- og scale-ups i øjeblikket, hvor pengene sidder meget mindre løst end i 2020 og 2021. Silicon Valley Banks kollaps gør det ikke nemmere. Men der findes stadig en masse fantastiske virksomheder og mennesker derude, der arbejder med at løse nogle af de problemer, som de næste generationer står overfor. At kunne støtte op omkring virksomheder, der arbejder med udvikling af en helt ny behandlingsform og den anden et mindre energiforbrug i og tilmed en mere sikker shipping-branche, og se dem “vokse op” er en rigtig god følelse”.

Udover Nikolaj Juhl Hansen bestod DreistStorgaards team af Casper Simonsen, Martin Skovbjerg og Søren Theilgaard.

DreistStorgaard har med åbningen af et kontor i København øget vores fokus på iværksætter-verdenen og udover at have en række iværksættervirksomheder som klienter, deltager vi i en række netværk og støtter generelt op omkring iværksætteri.

Vi er blandt andet stolte af at være med i Tech Nordic Advocates, den nordisk/baltiske del af det globale netværk Global Tech Advocates, hvor Nikolaj Juhl Hansen netop er blevet udpeget som medlem af styringsgruppen, der arbejder med et initiativ om at øge fokus på kvindelige iværksættere. Se mere her: https://www.technordicadvocates.org/wp-content/uploads/IntSG.pdf

Derudover hjælper vi pro bono Go Zebra; en NGO der via iværksætterakademier sætter iværksætteri på skoleskemaet for børn i alderen 10-13 år. Se mere på deres hjemmeside https://www.gozebra.dk/ , og den 29. marts fejrede vi fremtidens iværksættere i forbindelse med at Future Entrepreneurs of Denmark gæstede os – en historie du snart kan mere om her på hjemmesiden og du kan læse meget mere her https://thehub.io/startups/fed-future-entrepreneurs-of-denmark.

NIKOLAJ JUHL HANSEN

NIKOLAJ JUHL HANSEN

Advokat, partner

njh@dslaw.dk

Dir. (+45) 27 74 05 07