Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
location

FIND LOCATION

DA/EN

DreistStorgaard har bistået den danske virksomhed FabricAir i forbindelse med købet af Borealis Wind Inc. i Canada.

DreistStorgaard har en langvarig kunderelation til FabricAir, der med udgangspunkt i Danmark har udviklet sig til en global markedsleder indenfor design og produktion af tekstilbaserede luftfordelingsløsninger til en lang række applikationer.

Inden købet af Borealis Wind havde FabricAir allerede etableret sig med datterselskaber i 15 lande, herunder USA, Kina, Tyrkiet, Polen, Litauen, Tyskland og en række andre EU lande samt Mexico.

Borealis Wind er en virksomhed startet af Daniela Roeper i 2016, der har udviklet en patentbeskyttet teknologi til af-isning af vindemøllevinger.

DreistStorgaard har sammen med det lokale amerikanske/canadiske advokatfirma Cozen O’Connor bistået FabricAir vedrørende alle aspekter af transaktionen, herunder indgåelse af letter of intent, gennemførsel af due diligence, udarbejdelse af transaktionsdokumenter samt forhandling af vilkår.

Brian Refsgaard, der er administrerende direktør og ejerleder hos FabricAir siger: ”Vi valgte DreistStorgaard til at styre processen omkring vores køb af Borealis Wind baseret på det tillidsforhold vi har til dem. Nikolaj Juhl Hansen og Casper Simonsen var den danske del af transaktionsteamet, og man kan mærke, at de har stor erfaring med at processtyre den her slags transaktioner. Vi har følt os godt hjulpet hele vejen igennem. En rigtig god oplevelse”. 

Nikolaj Juhl Hansen, der tiltrådte som partner hos DreistStorgaard i november 2022 var ansvarlig for at styre processen for FabricAir og siger: ”En fantastisk mulighed for at arbejde sammen med Brian i forhold til udvidelsen af FabricAir’s forretning. Alle parter ser store muligheder i det her opkøb. At hjælpe vores kunder med at navigere jura og aftaleindgåelse udenfor Danmarks grænser er et strategisk fokusområde for os, og jeg har sammen med min partnerkollega Martin Skovbjerg et team, der har stor erfaring på dette område.”

På cross-border M&A området har DreistStorgaard på det seneste blandt andet bistået Brandgruppen i forbindelse med salget til amerikanske Jensen Hughes (Læs mere her) samt en række autoriserede el-installatører i forbindelse med salget til den norske kapitalfond Credo Partners (Læs mere her).

DreistStorgaard har ligeledes for nylig etableret et energiteam, der også har fokus på cross-border området (Læs mere her) ligesom vi i forhold til Afrika netop har indgået et strategisk partnerskab med den nordiske organisation Africa Innovation Network (Læs mere her), der meget vel kan blive det næste store vækstområde for danske virksomheder og supplerer de andre organisationer vi er medlem af og som fokuserer mere på de traditionelle steder hvor danske virksomheder har etableret sig, herunder England, EU, USA og Asien (særligt Kina).

Har du brug for rådgivning omkring køb og salg af virksomheder, så kan du kontakte os på 56 63 44 66 eller kontakt@dslaw.dk.

NIKOLAJ JUHL HANSEN

NIKOLAJ JUHL HANSEN

Advokat, partner

njh@dslaw.dk

Dir. (+45) 27 74 05 07

Her finder du os

Køge

Bag Haverne 32
4600 Køge

Næstved

Garnisonsvej 2
4700 Næstved

Aarhus

Søren Frichs vej 42 A
8230 Åbyhøj

Holbæk

Sports Allé 5B, 1.th.
4300 Holbæk

København

Nimbusparken 24, 2.
2000 Frederiksberg

Sorø

Energivej 3
4180 Sorø

Du kan kontakte os

Mandag – fredag kl. 8.30 – 16.00
Tlf.: 56 63 44 66
E-mail: kontakt@dslaw.dk
CVR: 32300456

Ejendomsadministration

Tlf.: 55 75 00 75
Telefontid hverdage kl. 10.00 – 14.00
E-mail: ejendom@dslaw.dk

CSR

© 2024 DreistStorgaard. Alle rettigheder forbeholdes.