Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
location

FIND LOCATION

DA/EN

Det er med stor glæde, at vi kan offentliggøre at DreistStorgaard Advokater er ny partner og sponsor for Holbæk Bold & Idrætsforening (HBI) i 2024.

Hos DreistStorgaard har vi en lang tradition for at støtte op om forenings- og erhvervslivet i vores nærområder samt støtte op om initiativer, som gør en særlig indsats. Vi vil være med til at gøre en forskel og give tilbage til nogle, der virkelig fortjener det.

“Vi har valgt at støtte op om netop HBI, fordi vi som virksomhed deler mange af de værdier som HBI omkring udvikling, engagement og mennesket i fokus. Det er dejligt, at vi kan støtte op om HBI’s store arbejde og skabe værdi for den lokale klub. Vi er med til at investere i fællesskabet, fordi vi tror på, at det er fundamentet for vores samfund og erhvervsliv siger partner og advokat Dan Jordy

Hos Holbæk Bold & Idrætsforening er man også begejstret for den nye partner og sponsor:

” Vi er yderst glade for at byde DreistStorgaard velkommen som vores nye partner. Deres engagement og flotte økonomiske støtte har stor betydning vores fortsatte arbejde med at skabe positive oplevelser og gode træningstilbud for vores medlemmer. Derudover er opbakningen fra DreistStorgaard medvirkende til at understøtte vores målrettede arbejde med børns sundhed og trivsel, vores tilstedeværelse og træningstilbud i bolig sociale områder og ikke mindst vores indsats med at styrke rammerne for pigefodbolden i HBI. Vi ser meget frem til samarbejdet med DreistStorgaard”, fortæller Thomas Beck-Bille, kommerciel ansvarlig i HBI.

Her finder du os

Køge

Bag Haverne 32
4600 Køge

Næstved

Garnisonsvej 2
4700 Næstved

Aarhus

Søren Frichs vej 42 A
8230 Åbyhøj

Holbæk

Sports Allé 5B, 1.th.
4300 Holbæk

København

Nimbusparken 24, 2.
2000 Frederiksberg

Sorø

Energivej 3
4180 Sorø

Du kan kontakte os

Mandag – fredag kl. 8.30 – 16.00
Tlf.: 56 63 44 66
E-mail: kontakt@dslaw.dk
CVR: 32300456

Ejendomsadministration

Tlf.: 55 75 00 75
Telefontid hverdage kl. 10.00 – 14.00
E-mail: ejendom@dslaw.dk

CSR

© 2024 DreistStorgaard. Alle rettigheder forbeholdes.