Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
location

FIND LOCATION

DA/EN

D. 1. januar 2023 slår DreistStorgaard dørene op til et nyt kontor i Holbæk.

I midten af september kunne DreistStorgaard offentliggøre nyt kontor i København og nye lokaler i Århus. I dag udvider DreistStorgaard med endnu en lokation – denne gang i Holbæk, hvor dørene til det nye kontor officielt åbner 2. januar 2023.

Det nye Holbæk-kontor vil blive drevet af et erfarent advokatteam med lokalkendskab, og både eksisterende og nye klienter vil blive vejledt og rådgivet fra de nye lokaler i Holbæk.

DreistStorgaard har længe set på muligheden for at etablere os yderligere i Nordvestsjælland og fik en unik mulighed for at starte et samarbejde op med en lokal advokat som ansvarlig partner. Det blev startskuddet til at åbne et nyt kontor i Holbæk. Offentliggørelsen af de nye medarbejdere, som vil blive tilknyttet kontoret, sker som led i åbningen af kontoret.

”Det vigtigste for DreistStorgaard er de nære og tætte relationer, som vi får dannet med vores klienter. Med det nye kontor og team i Holbæk er vi repræsentereret i Nordvestsjælland, og vi kan varetage nye og spændende udfordringer i samarbejde med vores klienter og byen. Vi vil være en del af byens udvikling, og vi ser frem til at byde jer velkommen i de nye lokaler.” fortæller Svend-Aage Dreist Hansen, partner og advokat i DreistStorgaard. 

Kontoret får adresse i Sportsbyen Holbæk, som vil være en del af de nyopførte kontorlejemål. Sportsbyen har et livligt miljø med mange aktiviteter indenfor både erhverv og sport. Det er et inspirerede miljø, med fokus på erhverv, kultur og sport, som DreistStorgaard bliver en del af samt ønsker at bidrage til.

Vi glæder os til at invitere til reception og indvielse af de nye lokaler i det nye år.

Det nye kontor i Holbæk giver DreistStorgaard mulighed for at skabe den helt rette klientrådgivning med tryghed og nærhed i fokus. Der bliver mulighed for at skabe de optimale rammer i nærområdet for eksisterende og kommende relationer, og derudover er Holbæk og Nordvestsjælland attraktive markedsområder i rivende udvikling, som giver mulighed for at samarbejde med virksomheder i Holbæk og omegn.

Udover det nye kontor i Holbæk har DreistStorgaard kontorer i Køge, København, Århus, Næstved og Sorø – og en medarbejderstab på +85 fordelt på de forskellige kontorer.

For yderligere information

Advokat & partner Svend-Aage Dreist Hansen på telefon 4015 0917 eller mail sah@dslaw.dk 

Advokat & partner Søren Storgaard på telefon 20 61 86 81 eller ssto@dslaw.dk

SVEND-AAGE DREIST HANSEN

SVEND-AAGE DREIST HANSEN

Advokat (H) & Partner

sah@dslaw.dk

Dir. (+45) 56 64 33 24

Her finder du os

Køge

Bag Haverne 32
4600 Køge

Næstved

Garnisonsvej 2
4700 Næstved

Aarhus

Søren Frichs vej 42 A
8230 Åbyhøj

Holbæk

Sports Allé 5B, 1.th.
4300 Holbæk

København

Nimbusparken 24, 2.
2000 Frederiksberg

Sorø

Energivej 3
4180 Sorø

Du kan kontakte os

Mandag – fredag kl. 8.30 – 16.00
Tlf.: 56 63 44 66
E-mail: kontakt@dslaw.dk
CVR: 32300456

Ejendomsadministration

Tlf.: 55 75 00 75
Telefontid hverdage kl. 10.00 – 14.00
E-mail: ejendom@dslaw.dk

CSR

© 2023 DreistStorgaard. All Rights Reserved