Spørgsmål og svar omkring bolighandel hos DreistStorgaard

Finansiering

Som advokater leverer vi først og fremmest troværdig rådgivning hele vejen rundt om dit boligsalg. Vi tager vi det salær, vi mener, en bolighandel skal koste. Den eneste forskel er, at du selv skal fremvise din bolig.

Hos DreistStorgaard går erfarne mæglere, advokater og marketingfolk hånd i hånd for at give dig et hurtigt og tilfredsstillende boligsalg.

Hvordan kan I gøre det så billigt?

Vi har sat en fast pris for et bolighandel på 24.995 kr., fordi det ganske enkelt afspejler den tid, en typisk bolighandel tager.

Hvordan prissætter I min bolig?

Vi fastsætter prisen på din bolig i tæt dialog med dig. Du har sikkert selv en forventning til salgsprisen, og vi har naturligvis de rette værktøjer samt den fornødne faglighed og erfaring med boligsalg, som vi bidrager med.

Vi fokuserer på boligens stand, beliggenhed, plantegninger, BBR-rapport, dine fotos af boligen, samt ikke mindst vores viden om bolighandlerne i dit område.

Er I uafhængige?

Ja, vi er 100 procent uafhængige og ikke bundet op af samarbejder eller forpligtelser af nogen art. Vi er hverken tilknyttet realkreditinstitutter, banker eller medier. Vi er din betroede rådgiver – intet andet.

Hvad er det, I gør anderledes?

Vi har gjort op med den traditionelle måde at sælge boliger på og skåret alle de fordyrende led væk. Vi vurderer ikke din bolig, før vi har en aftale med dig. De traditionelle ejendomsmæglere bruger en del tid på at vurdere boliger, de ikke får til salg, fordi en anden mægler løber med kunden. Vi har ingen spildtid.

Vi ved, at de fleste i dag finder deres nye bolig på nettet, så det er dér, vi er – på Boligsiden.dk og på Boliga.dk.

Alt i alt betyder det, at du skal betale langt mindre end det, man normalt gør, når man skal sælge sin bolig.

Skal jeg selv vise min bolig frem?

Hvis du vil holde dig inden for de 24.995 kr., vi tager for at hjælpe med at sælge din bolig, så skal du selv vise din bolig frem.

Husk på, at ingen kender din bolig og dit nabolag så godt som dig selv. Du kan ærligt og redeligt fortælle interesserede købere om fordele og måske også ulemper eller løse ender ved din bolig. Det giver dig ikke bare et tilfredsstillende boligsalg i økonomisk perspektiv. Det betyder også, at du kan give din bolig videre til en ny ejer på åben og ærlig vis. Det er værdifuldt for både dig som sælger og for køberen af din bolig.

Som advokater lægger vi også vægt på, at ”alle er glade”, for opstår der bøvl og tvist omkring en bolighandel, er det ofte langvarigt, dyrt og frustrerende for begge parter.

Hvad med foto og video?

Det sørger vi for, og det giver dig en ekstra omkostning ud over de 24.995 kr.

Bliver min bolig markedsført, når det ikke koster mere at sælge med DreistStorgaard?

Din bolig bliver vist på Boligsiden.dk og på Boliga.dk. Dér, hvor køberne først og fremmest befinder sig. Derudover kører vi løbende kampagner for boligsalg med DreistStorgaard gennem relevante kanaler og medier på nettet, og så bliver din bolig naturligvis pænt præsenteret på DreistStorgaard.dk/bolighandel.

Hvad gør jeg, hvis jeg har haft flere fremvisninger og er kørt fast?

Hvis du oplever, at dine fremvisninger ikke bærer frugt, skal du hurtigst muligt kontakte os. Så taler vi først og fremmest om, hvordan du evt. kan arrangere mødet med de interesserede købere endnu bedre. Vi tror som udgangspunkt på, at du er den bedste ambassadør, fordi du kender din bolig ned til mindste detalje. Men hvis der er vedblivende eller tilbagevendende udfordringer, så træder vi naturligvis til.

Det koster lidt ekstra, hvis vi skal fremvise din bolig og – vi beregner den ekstra udgift på baggrund af forbrugt tid og beliggenheden af din bolig.

Hvad med åbent hus-arrangementer?

Som udgangspunkt skal du selv stå for åbent hus-arrangementer. Vi tror på, at du er den bedste til at præsentere din bolig – du kan fortælle om alt det gode, men også på åben og ærlig vis om det, der måske kræver en kærlig hånd.

Hvis du gerne vil have vores hjælp til at stå for et åbent hus-arrangement af din bolig, står vi naturligvis klar mod en mindre ekstrabetaling.

Hvor længe binder jeg mig til en aftale med DreistStorgaard?

En aftale om en bolighandel med DreistStorgaard løber typisk i op til seks måneder. Hvis boligen ikke er solgt inden for den periode, kan vi naturligvis forlænge aftalen, fx med tre måneder ad gangen. Du kan til enhver tid opsige aftalen. Hvis du vælger at gøre det, betaler du kun for de ydelser og udlæg, der har været undervejs.

Hvad koster det, hvis I ikke sælger min bolig?

Det koster ikke noget i salær, hvis aftalen udløber, og boligen ikke er solgt.

Du er derimod nødt til at betale for de ejendomsdokumenter, vi har indhentet på dine vegne for at kunne sælge din bolig. Beløbet varierer alt efter hvilken bolig, der er tale om, men normalt koster det ca. 3.000 kr.

Hvis du derudover har foretaget flere tilvalg i forbindelse med markedsføringen af din bolig med videre, er vi også nødt til at bede om betaling for disse tilvalg.

Derudover er der de almindelige udgifter til fotograf, tilstandsrapport, el-eftersyn og energimærkning.

Kommer der udgifter ud over de 24.9955 kr.?

Som udgangspunkt ønsker vi at sælge din bolig hurtigt og på bedste vis for alle parter – og for 24.995 kr. i salær.

Ring eller skriv til os og hør mere om, hvordan vi kan få dit boligsalg bedst muligt på skinner.