Det er vigtigt for os, at vores klienter føler sig trygge ved den rådgivning, vi leverer, og at de går ud af døren med ro i maven om trygt at overlade ansvaret til os.

Køb og salg af privat ejendom

Ønsker du at sælge din bolig?

Kontakt DreistStorgaard Bolighandel – og få succes med dit boligsalg. Hos os får du en 2-i-1 løsning med både advokater og ejendomsmægler i samme pakke. Det betyder, at du trygt kan overlade ansvaret for dit hussalg til os. Kontakt Camma Ryborg allerede i dag på mail cry@dslaw.dk eller telefon 88 62 10 01. Læs mere her

Køber du bolig med eller uden bind for øjnene?

At købe fast ejendom er en af livets store beslutninger, og mange spørgsmål trænger sig naturligt på – og derfor er det vigtigt at have en boligadvokat på sidelinjen.

Vi anbefaler, at du kontakter os, allerede når du kigger efter din nye bolig, og altid før du underskriver købsaftalen. Vi er din uafhængige rådgiver, som sikrer dig en tryg handel ved kun at varetage dine interesser.

Den største økonomiske investering i dit liv

At købe bolig er for de fleste den største økonomiske investering i livet og kræver, at den træffes på et solidt grundlag af undersøgelser og vurderinger. Når du har udset dig den perfekte bolig eller grund, er det derfor en god idé at inddrage din advokat hurtigt, så du undgå faldgruber. Vi ved, at der er mange ting at forholde sig til i en bolighandel, og at det som køber kan være let at miste overblikket. En boligadvokat har erfaringen og kan hjælpe dig/jer gennem boligkøbet.

Vi sikrer dig en kompetent boligrådgivning fra A-Z og gennemgår alt materiale vedrørende ejendommen, så du har ro i maven hele vejen igennem dit boligkøb.

Med vores juridiske vurdering er du sikret       

  • Gennemgang af købsaftale med salgsopstilling og afklaring af ejendommens forhold, herunder eventuel forurening, olietank, matrikelkort, servitutter etc.
  • Specielt for ejerlejligheder gennemgår vi blandt andet ejerforeningsbudgetter, regnskaber, gældsforpligtelser udenfor købesummen samt referater fra de seneste generalforsamlinger
  • Vurdering af om ejendommens pris er den rigtige, herunder eventuelle forhandlinger med mægler/sælger om vilkår
  • Rådgivning om finansieringsmuligheder og -vilkår
  • Rådgivning om forsikringsforhold samt el- og tilstandsrapportens indhold
  • Rådgivning om muligt behov for testamente, ægtepagt, samejeoverenskomst mv.
  • Endelig bistår vi naturligvis med registrering og tinglysning af skøde og eventuelle pantebreve, udarbejdelse af refusionsopgørelse mv., ligesom vi sikrer, at alle forhold er på plads før købesummen frigives til sælger.

Nye muligheder i forbindelse med boligkøb

Vi har DreistStorgaard Advokater A/S åbnet op for nye muligheder i forbindelse med køb af fast ejendom. Vi tilbyder tre forskellige pakkeløsninger, som I kan vælge i mellem ved køb af fast ejendom. Der kan være forskelle på, hvor meget man som køber ønsker, at advokaten skal hjælpe med – og derfor kan vi tilbyde følgende tre løsninger: Basis, Trygheds- og Luksuspakken.