Gå-hjem møde om arv og testamente

Kan du tænke klart og vælge rigtigt, når sorgen rammer? Hos DreistStorgaard tager advokaterne altid udgangspunkt i den enkeltes situation – og der kan være mange årsager til at få lavet et testamente. Faktisk er det de færreste, der ikke har grund til at oprette et testamente.

Flere populære tv-serier som for eksempel “Arven” har gjort opmærksom på de mange udfordringer, der kan opstå i familien, når et familiemedlem går bort. Arvestridigheder er desværre ikke kun noget, der opstår på film, men også et fænomen i den virkelige verden.

Få tryghed i din hverdag
Men med et testamente får du tryghed i din hverdag, og så ved du, hvordan dine efterladte er stillet den dag, du ikke er her mere. Det er vigtigt at gøre sig overvejelser om, hvordan man sikrer sine nærmeste. Vi tager altid udgangspunkt i din situation og rådgiver dig frem mod den rigtige løsning ved at komme omkring de personlige forhold, som har betydning for dig og din situation.

Undgå konflikter og kom ind til Gå-hjem møde om Arv og testamente ved  advokat Claes Lagerbon Jensen torsdag den 8. februar klokken 17.00 – 18.30, så får du ro i maven og kan overlade de juridiske spekulationer til advokaten. Arrangementet finder sted på vores kontor i Køge, Bag Haverne 32.

Tilmelding
Tilmelding på telefon 56 63 44 66 eller koege@dreiststorgaard.dk.