Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
location

FIND LOCATION

DA/EN

Layer_1-2

For mange kan det være svært at tage stilling til, hvad der skal ske med ens formue, når man ikke længere er her. Det er en god ide at få styr på de juridiske dokumenter mens tid er. En afklaring på forhånd skaber uden tvivl ro og tryghed, både mens man lever, men også for de efterladte.

Har du ikke taget stilling til, hvordan arven skal fordeles, så bestemmer arveloven, hvem der arver dig. Ved at tage stilling på forhånd kan du være med til at forebygge arvestridigheder i familien.

Med et testamente har du medbestemmelse over, hvordan din arv skal fordeles blandt dine arvinger og om det skal være arvemodtagerens særeje. Et testamente giver dig mulighed for at skrive dine ønsker ned til begravelsen, eller hvordan dit dødsbo skal behandles.

Vores erfarne advokater rådgiver og hjælper med oprettelse af testamente, hvor vi tager udgangspunkt i din situation. Her afklarer vi, hvordan dine personlige forhold er, og hvad der har betydning for dig, når du går bort.

Hvad sker der, hvis der ikke er oprettet et testamente?

Når en person afgår ved døden, indkalder skifteretten til et møde. Skifteretterne er behjælpelige med at svare på spørgsmål, men de yder ikke rådgivning eller sørger for at skifte boet efter den afdøde. Det er således de efterladte, som har ansvaret med at bringe de juridiske og økonomiske opgaver i orden samt at fordele afdødes ejendele af forskellige værdier. Mange vælger en advokat til formålet og for at sikre den fremtidige fred i familien. For selvom et dødsbo kan synes ukompliceret, er der mange regler og en del papirarbejde.

Arvinger kan vælge selv at tage ansvaret for dødsboet eller rette henvendelse til en advokat, som de har valgt i enighed. Kan arvingerne ikke blive enige, vælger skifteretten en advokat.

Vi rådgiver jer, hvis I får behov for advokatbistand i forbindelse med et familiemedlems død. Læs mere om, hvilke former for rådgivning vi kan tilbyde lige her

Mere viden om Testamente & Arv

Hvad kan vi ellers hjælpe med?

Bolig

Familie

Uenighed og tvister

Ingen virksomhed er bedre end menneskene bag!

Edit Template

Hvad kan vi hjælpe dig med?