Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
location

FIND LOCATION

DA/EN

Layer_1-2

For de fleste er den største økonomiske investering i livet at købe bolig, og det kræver et solidt kendskab til de krav der stilles og de situationer du kan komme ud for. Når du har udset dig den perfekte bolig eller grund, er det derfor en god idé at inddrage en advokat, så du undgår faldgruber. Vi ved, at der er mange ting at forholde sig til i en bolighandel, og at det som køber kan være let at miste overblikket. Vores boligadvokater har erfaringen og kan hjælpe dig/jer gennem boligkøbet.

Vi anbefaler, at du kontakter os allerede, når du kigger efter din nye bolig, og altid før du underskriver købsaftalen. Vi er din uafhængige rådgiver, som sikrer dig en tryg handel ved kun at varetage dine interesser.

Vi sikrer dig en kompetent boligrådgivning fra A-Z og gennemgår alt materiale vedrørende ejendommen, så du har ro i maven hele vejen igennem dit boligkøb.

Med vores juridiske vurdering er du sikret

  • Gennemgang af købsaftale med salgsopstilling og afklaring af ejendommens forhold, herunder eventuel forurening, olietank, matrikelkort, servitutter etc.
  • Specielt for ejerlejligheder gennemgår vi blandt andet; ejerforeningsbudgetter, regnskaber, gældsforpligtelser udenfor købesummen samt referater fra de seneste generalforsamlinger
  • Vurdering af om ejendommens pris er den rigtige, herunder eventuelle forhandlinger med mægler/sælger om vilkår
  • Rådgivning om finansieringsmuligheder og -vilkår
  • Rådgivning om forsikringsforhold samt el- og tilstandsrapportens indhold
  • Rådgivning om muligt behov for testamente, ægtepagt, samejeoverenskomst mv.
  • Endelig bistår vi naturligvis med registrering og tinglysning af skøde og eventuelle pantebreve, udarbejdelse af refusionsopgørelse mv., ligesom vi sikrer, at alle forhold er på plads før købesummen frigives til sælger.

Vi inddrager også gerne vores ejendomsmægler i vores vurderinger, og hvis I har brug for en ejendomsmægler til at hjælpe med at sælge jeres bolig, så står vores team i DreistStorgaard Bolighandel klar – læs mere her

Mere viden om Rådgivning om køb og salg af boliger

Hvad kan vi ellers hjælpe med?

Bolig

Familie

Uenighed og tvister

Ingen virksomhed er bedre end menneskene bag!

Edit Template

Hvad kan vi hjælpe dig med?