Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
location

FIND LOCATION

DA/EN

Layer_1-2

Når en skilsmisse eller separation bliver en realitet, er der mange praktiske ting, som man skal have styr på. Et fælles livsforhold skal nu deles i to, og ofte er der mange følelser på spil. Derfor kan det være en god ide, at have en advokat med på sidelinjen, så den nye tilværelse kan begynde på den bedst mulige måde.

De fleste har et formuefællesskab, der ved skilsmisse som udgangspunkt skal deles lige ved bodeling, og det er ofte ved bodelingen, at udfordringerne viser sig, da der kan opstå uenighed og tvister.

Derudover er der også vigtige beslutninger, hvis der er børn involveret. Det kan blandt andet være spørgsmål om forældremyndighed, bopæl, børnebidrag og andre betydningsfulde ting, der skal tages stilling til ved skilsmisse.

Med en advokat ved din side, er du sikret overblik og støtte, så du har mulighed for at fokusere på nærvær med dine nærmeste, og komme videre på bedst mulig måde.

Vi kan hjælpe dig!

Mange føler det som en lettelse, når de kan overlade ansvaret for juraen til os, så de kan koncentrere sig om de mere nære ting i skilsmisseforløbet. Vi tager udgangspunkt i dig og dine behov i vores rådgivning og sikrer, at du får ro i maven og kommer sikkert igennem processen.

Vi hjælper med:

  • Separation og/eller skilsmisse
  • Bodeling
  • Børn, herunder samvær, bopæl, børnebidrag og forældremyndighed
  • Juridisk rådgivning efter skilsmissen

Mere viden om Bodeling & Skilsmisse

Hvad kan vi ellers hjælpe med?

Bolig

Familie

Uenighed og tvister

Ingen virksomhed er bedre end menneskene bag!

Edit Template

Hvad kan vi hjælpe dig med?