Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
location

FIND LOCATION

DA/EN

Vi har en lang tradition for at støtte op om forenings- og erhvervslivet i vores nærområder samt støtte op om initiativer, som gør en særlig indsats. Vi vil være med til at gøre en forskel og give tilbage til nogle, der virkelig fortjener det.

Vi er med til at investere i fællesskabet, for vi tror på, at det er fundamentet for vores samfund og erhvervsliv.

Vi støtter blandt andet:

HB Køge

Søren Storgaard og Svend-Aage Dreist Hansen har i mange år været iblandt drivkræfterne bag fodboldklubben HB Køge.


Søren Storgaard er i dag bestyrelsesformand for klubben.

HB-Koge
Lucerna – Uddannelses-, kultur-, og iværksætterihus i Holbæk

Lucerna er et trygt sted, hvor unge mellem 16-30 år kan udfolde og udvikle sig og gøre brug af huset faciliteter og deltage i samfundsrelevante aktiviteter. 

De er med til at fremme arbejdsmulighederne for unge i Holbæk ved at knytte bånd til det lokale erhvervsliv.

Lucerna
Lykkeliga Indsatsstyrkerne, Køge Håndbold

Lykkeliga Indsatsstyrkerne i Køge Håndbold skaber et fællesskab med højt til loftet og masser af bevægelse og sjov. Målgruppen er for alle, der på den ene eller anden måde er udfordret. 

Idræt og fællesskab skal være tilbud for alle uanset handicap, diagnoser eller andre udfordringer. Lykkeliga Indsatsstyrkerne i Køge er en del af det landsdækkende håndboldkoncept Lykkeliga.

 

Lykkeliga-Indsatsstyrkerne,-spillerne
Go Zebra

Go Zebra er en non-profit forening og et fællesskab, der støtter op om idérige, handlekraftige børn med mod og selvtillid til at skabe deres fremtid. 

De sætter innovation og iværksætteri i børnehøjde og er med til at støtte op om børns kreative processer mod fremtidens udfordringer.

Go-Zebra

Vi samarbejder blandt andet med:

Advokatvagten i Køge
Flere af vores jurister møder jævnligt frem i samarbejde med Køges andre advokatkontorer hos Advokatvagten i Køge for at hjælpe borgere med juridiske problemstillinger.
img7
Future Entrepreneurs of Denmark
Future Entrepreneurs of Denmark er et iværksætteri-program, hvor studerende fra universiteterne i København deltager i et intensivt forløb, hvor de lærer om iværksætterens mange spidskompetencer. Vi deltager i workshops og yder juridisk rådgivning til de unge iværksættere.
img8
Tech Nordic Advocates
TNA er Nordeuropas største (non-profit) Tech/start up ”ecosystem”. Et netværk af stiftere, start-ups, scale-ups, investorer, mentorer, hubs, virksomheder, universiteter m.fl., der arbejder sammen for at stimulere Tech-sektorens samarbejde og vækst. De forbinder start-ups med investorer og vækstvirksomheder. Vi deltager i deres forskellige programmer og yder juridisk rådgivning til start ups m.fl.
img9
Finklusiv
Finklusiv er en socialøkonomisk virksomhed, der er med til at skabe finansiel inklusion i Danmark ved at bygge bro mellem virksomhedsejere og banker. De er med til at støtte op om økonomisk integration og optimale betingelser for iværksættere.
img10
Nordic Blockchain

Et af Nordens største ”non-profit” blockchain organisationer. De er en netværksfacilitator og målet er at hjælpe indflydelsesrige organisationer, løsninger og netværk, som anvender blockchain og DLT til at løse udfordringerne ved at leve i et samfund, der er ved at blive transformeret af den fjerde industrielle revolution.

img11

Vi har et tæt samarbejde med FamilieTestamente, som er én af Danmarks største digitale virksomhed inden for alle aspekter af familie-og arveret. FamilieTestamente tilbyder digitale juridiske dokumenter, hvor processen er enkelt og nem. Hos FamilieTestamente får du kompetent juridisk rådgivning samt udarbejdelse af juridisk korrekte dokumenter til konkurrencedygtige priser inden for 24 timer.

FamilieTestamente ejes af Partnerne bag DreistStorgaard Advokater.

img12

Fødevarebanken er Danmarks største overskydende madindsamler, der arbejder struktureret og fødevaresikkert med at fordele madoverskud til udsatte. I 2022 blev 1.562 tons overskudsmad til over 3,9 millioner måltider – i stedet for at blive smidt ud.

Nikolaj Juhl Hansen yder årligt mange timers pro bono arbejde for Fødevarebanken for at hjælpe med juridiske forhold og mm.

Skal du købe eller sælge din bolig står vores team af ejendomsmæglere og juridiske eksperter klar til at rådgive og hjælpe dig med din bolighandel.

Vores erfaring er, at det ofte er detaljen, der er med til at sikre en succesfuld bolighandel.
Vores team har mange års erfaring med ejendomshandel til private, og kan yde kompetent og professionel rådgivning, så du kommer sikkert og trygt igennem din bolighandel.

DreistStorgaard Bolighandel ejes af Partnerne bag DreistStorgaard Advokater.

DreistStorgaard bolighandle

Ingen virksomhed er bedre end menneskene bag!

Edit Template

Her finder du os

Køge

Bag Haverne 32
4600 Køge

Næstved

Garnisonsvej 2
4700 Næstved

Aarhus

Søren Frichs vej 42 A
8230 Åbyhøj

Holbæk

Sports Allé 5B, 1.th.
4300 Holbæk

København

Nimbusparken 24, 2.
2000 Frederiksberg

Sorø

Energivej 3
4180 Sorø

Du kan kontakte os

Mandag – fredag kl. 8.30 – 16.00
Tlf.: 56 63 44 66
E-mail: kontakt@dslaw.dk
CVR: 32300456

Ejendomsadministration

Tlf.: 55 75 00 75
Telefontid hverdage kl. 10.00 – 14.00
E-mail: ejendom@dslaw.dk

CSR

© 2024 DreistStorgaard. Alle rettigheder forbeholdes.

Hvad kan vi hjælpe dig med?