DreistStorgaard Erhvervsklub fortsætter i 2018

DreistStorgaard Erhvervsklub sluttede sæsonen 2017 af med bravour!

DreistStorgaard Advokater A/S har i efteråret 2017 startet DreistStorgaard Erhvervsklub op for en gruppe erhvervsklienter og samarbejdspartnere. Etableringen af Erhvervsklubben kom i stand, da advokatvirksomheden indgik sponsoratet af racerkøreren Aske Nygaard Bramming og gav mulighed for at koble ”Ledelse gennem motorsport”.

Ledelse som omdrejningspunkt

Under dette emne har DreistStorgaard henover efteråret inviteret til fire forskellige arrangementer, som alle har haft et omdrejningspunkt omkring ledelse: ”Leder: Sådan skaber du energi omkring dig”, ”Talentudvikling – skab virksomhedens næste talent”, ”Strategisk forretningsudvikling” og ”Sådan får du medarbejdere til at lede sig selv”.

Erhvervsklubben fortsætter i 2018

Sidste arrangement blev afholdt tirsdag den 28. november og blev en stor succes med massivt fremmøde og mulighed for at netværke. Samtidig kunne partner i DreistStorgaard Svend-Aage Dreist Hansen fortælle, at DreistStorgaard Advokater A/S har valgt at forlænge sponsoratet med Aske Nygaard Bramming, og at advokatvirksomheden har investeret i en Formel 4 racerbil til den kommende sæson. Det betyder også, at DreistStorgaard Erhvervsklub fortsætter i 2018 med nye spændende indlæg fra både professionelle oplægsholdere krydret med indlæg fra advokatvirksomhedens egne innovative klienter som Johan Bülow fra LAKRIDS by Johan Bülow.