DreistStorgaard er Sjællands største advokatkontor udenfor København med 55 engagerede medarbejdere fordelt på kontorer i Køge, Næstved, Sorø og Nakskov.

Sponsorater

Sponsorater, bestyrelsesposter og udvikling af virksomheder

Vi har en lang tradition for at støtte op om forenings- og erhvervslivet i vores nærområde samt støtte initiativer, der fortjener en håndsrækning. Vi vil gerne være med til at skabe vækst i det område, vi lever i og er en del af. Derfor lægger vi stor vægt på at være i tæt dialog og i samarbejde med lokale virksomheder og foreninger. Det giver liv – til gavn for dig og os alle sammen.

I år har vi samlet set bidraget til forskellige aktiviteter med sponsorater på omkring 1 million kroner. Aktiviteterne spænder vidt – fra Køge Festuge, som er blevet en vigtig kulturel begivenhed, til boldklubber, teaterforeninger og velgørende formål.

Udover vores sponsorater bruger vi meget tid og energi på at udvikle en række foreninger bl.a. igennem vores bestyrelsesposter, hvor flere af vores medarbejdere er involverede for at udvikle og optimere. Eksempelvis har Svend-Aage Dreist Hansen og Søren Storgaard i mange år været blandt drivkræfterne bag fodboldklubben HB Køge og er fortsat en stor støtte og sponsor for klubben.

Vi giver tilbage

På samme måde har vi igennem årene hjulpet rigtig mange iværksættere på vej.

Lokale virksomheder som Kähler og Castus, der har vokset sig store, er gode eksempler herpå.  Vi kender udfordringerne og har et betydeligt erhvervsnetværk på hele Sjælland samt værktøjerne til at hjælpe virksomhederne videre, så de skaber mere vækst.

Vi er en aktiv del af vores nærområde, og vi er glade for at se resultater, der er til glæde for mange. Indvielsen af Næstved Arena var eksempelvis en stor oplevelse for os, der har haft fornøjelsen af at være samarbejdspartner til Byggefirmaet Brdr. Pedersen A/S, som opførte arenaen. Vi var desuden kampsponsor på åbningsdagen, den 17. november 2015, hvor den største multiarena på Sjælland uden for København så dagens lys. Arenaen har skabt stor opmærksomhed og bliver hjemmebane for verdensmesterskaberne i kvindehåndbold i december.

Et andet projekt, som rigtig mange får glæde af, er Køge Festuge. Vi var med fra start, da Køge Festuge – Danmarks største gratis festuge – blev til, og vi var med for 13. år i træk i 2017.

I samarbejde med et af vores sponsorater, Aske Nygaard Bramming og hans motorsport team, har vi etableret DreistStorgaard Erhvervsklub. I Erhvervsklubben deltager klienter og samarbejdspartnere af huset i  forskellige arrangementer. Startskuddet til Erhvervsklubben lød i efteråret 2017, hvor alle arrangementer handlede om ledelse på forskellig vis. Det blev til fire gode og indsigtsfulde oplæg ved vidt forskellige foredragsholdere. Vi fortsætter Erhvervsklubben i 2018 med nye tiltag.

Sponsoratet af Aske Nygaard Bramming har været en stor succes for os, og blandt andet lykkedes det for Aske at vinde Danmarksmesterskabet i Formel 5 klassen. Næste udfordring for Aske er at rykke i Formel 4, og vi har i DreistStorgaard valgt at fortsætte sponsoratet i denne klasse i sæsonen 2018 ved at købe en racerbil, som Aske har takket ja til at køre for os.

Se eksempler på andre sponsorater nedenfor.

Vi støtter bl.a.:

Køge Festuge

Svovlstikkerne

Zonta Club of Køge

Mødrehjælpen

HB Køge

Brøndby IF

Team Fog Næstved Basketball

Sjælland Sport og Event

Solrød Strand Badminton klub og Rasmus Fladberg

Advokatvagten 

Team Rynkeby/Børnecancerfonden

Racerkører Aske Nygaard Bramming