Vi søger juridisk sagsbehandler, jurist eller advokatfuldmægtig til vores Dødsboteam

05.05.2017 Vi har en travl hverdag og er i gang med en masse spændende opgaver, så hvis du har lyst til at blive en del af en innovativ og fremsynet advokatvirksomhed, så søger vi lige nu en juridisk sagsbehandler, jurist eller advokatfuldmægtig til Privatret med fokus på Dødsbo-behandling på vores kontor i Køge.

Om jobbet

Vi tilbyder en stilling, hvor du vil få stor mulighed for selvstændige arbejdsopgaver, klientkontakt, faglig specialisering og sparring.

I jobbet skal du i samarbejde med teamets andre medarbejdere bistå med privatretlig rådgivning både i forhold til egne og fælles klienter. Du vil blandt andet skulle behandle dødsboer og udarbejde testamenter og ægtepagter.

 

Om dig

Du skal være ambitiøs på egne og vore klienters vegne og have lyst til at finde frem til gode og strukturerede løsninger for vores klienter. Du skal kunne trives i en travl og til tider uforudsigelig hverdag. Vi forventer, at du selvstændigt kan og har lyst at håndtere klienter af forskellig karakter og størrelse.

Du skal på én og samme tid have et blik for detaljen og det overordnede overblik.

Vi har i vores søgeproces både fokus på din faglige baggrund og ikke mindst dine kvaliteter som person og kollega for at sikre, at du passer godt til vores kontor. I processen inddrager vi blandt andet enneagram-testen.

 

Om os

Størstedelen af DreistStorgaards klienter har med erhvervsret at gøre, og vi rådgiver om alt fra juridiske problemstillinger til økonomiske analyser til mindre og mellemstore virksomheder. Men vi er samtidig stolte af at være et full-service advokatkontor og har mange klienter indenfor privatret.

Det er vigtigt for os, at vores klienter føler sig trygge ved den rådgivning, vi leverer, og at de går ud af døren med en ro i maven om, at de trygt kan overlade ansvaret til os.

Vi er en flad organisation med tre partnere, hvilket giver korte beslutningsgange og en hverdag, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Vores hverdag er præget af højt tempo, en uformel omgangstone og respekt for hinandens arbejde.

DreistStorgaard Advokater A/S er i dag Sjællands største advokatkontor udenfor København med 55-60 engagerede medarbejdere fordelt på kontorer i Køge, Næstved, Sorø og Nakskov.

 

Ansættelsesvilkår og ansøgningsfrist

Tiltrædelse snarest muligt eller efter aftale. Løn efter kvalifikationer.

Har du spørgsmål til stillingen, kan disse rettes til advokat Claes Lagerbon Jensen på telefon 56 64 09 68.

Ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle udtalelser bedes fremsendt pr. mail til Bodil Kristiansen på bokr@dreiststorgaard.dk senest fredag den 19. maj 2017

Vi forventer løbende at indkalde til samtale.