DreistStorgaard Advokater åbner kontor i København og flytter til nye lokaler i Aarhus

D. 1/10 flytter DreistStorgaard til nye lokaler i Aarhus, og får kontor i København– dermed er DreistStorgaard lokaliseret i Køge, Aarhus, København, Sorø og Næstved.

DreistStorgaards 15 medarbejdere i Aarhus flytter i større lokaler, og danner et kontorfællesskab med TVC Advokatfirma. Den nye adresse for DreistStorgaards afdeling i Aarhus bliver fra 1/10, Søren Frichs vej 42A, 8230 Åbyhøj.

”Der har længe været et ønske om at få større lokaler i Aarhus, og det er dejligt at vi nu har fundet en god løsning med at danne kontorfællesskab med TVC Advokatfirma”, fortæller Partner og advokat Svend-Aage Dreist Hansen

Udover ny adresse i Aarhus kommer DreistStorgaard til at åbne kontor i København i Nimbusparken 24, 2. sal, 2000 Frederiksberg.

”Vi har igennem flere år talt om og ønsket at etablere kontor i København. Ved at indgå kontorfællesskab med TVC har vi nu fået muligheden for at opfylde dette ønske. Det giver rigtig god mening i forhold til vores tilstedeværelse på Sjælland også at være lokaliseret i København.”, fortæller en glad partner Svend-Aage Dreist Hansen.

Kontakt Svend-Aage Dreist Hansen for mere information:  sah@dslaw.dk eller tlf.  4015 0917