Advokatfuldmægtige

Har du lyst til at blive en del af en fremsynet og innovativ advokatvirksomhed i fremdrift? Og har du erfaring med eller stor interesse for erhvervsretten? Er du på udkig efter en stilling, hvor du kan udvikle dig, få ansvar og lære nyt? Så læs videre her.

Vi søger advokatfuldmægtige til vores erhvervsteam i Køge og/eller København.

Om jobbet

Som fuldmægtig vil der være plads til at lære og udvikle dig i samarbejde med vores fagligt stærke erhvervsteam. Din uddannelsesplan vil blive tilrettelagt med udgangspunkt i din erfaring og interesse, med erhvervsretten som det centrale juridiske område.

Du vil i fuldmægtigperioden komme til at beskæftige dig med bl.a. selskabsret, juridiske undersøgelser, generel erhvervsrådgivning, tvister samt processer. Dine opgavers kompleksitet og selvstændigheden vil blive øget efterhånden som du får erfaring.

Vi arbejder som et team omkring klienten, og du vil derfor oftest komme til at arbejde sammen med dine kolleger omkring den enkelte klient. Vi lægger vægt på, at du får både juridisk og kommerciel forretningsforståelse samt at du lærer at rådgive hele vejen rundt om klienten.

Vi har et højt fagligt niveau i teamet, og vi løser opgaven, hvor det giver bedst mening i forhold til kompetencer, ligesom vi inspirerer og hjælper hinanden i et godt og åbent arbejdsmiljø.

Arbejdssted er vores kontor i Køge og/eller vores nye kontor på Frederiksberg.

Om dig

Det vigtigste er, at du har højt fagligt niveau og motiveres af at lære og udvikle dig.

Din erfaring og baggrund er ikke afgørende. Vi søger først og fremmest kolleger, som har et højt engagement og energiniveau, er gode til at kommunikere samt har viljen og evnen til at skabe de bedste oplevelser og løsninger for vores kunder.

Det er vigtigt, at du trives i en travl og til tider uforudsigelig hverdag. Du tager ansvar og er ambitiøs på egne og virksomhedens vegne.

Hvorfor DreistStorgaard Advokater?

Vi rådgiver ikke klienter – vi rådgiver mennesker! Vi mere end bare advokater.

Vi er med som nær rådgiver på alle områder, som er vigtige for vores kunder. Vi insisterer på at lære vores kunder at kende og skal også turde at give noget af os selv i rådgivningen.

Vi er en flad organisation, hvilket giver korte beslutningsgange og en hverdag, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Vores hverdag er præget af et højt tempo, en uformel omgangstone og respekt for hinandens arbejde.

Vi lægger vægt på engagement og faglig stolthed. For os er det afgørende, at vores medarbejdere – ud over at have et højt fagligt niveau – har en personlighed, som matcher vores værdier. Det betyder meget for os, at man er der for andre. Det gælder ikke kun for overfor vores klienter, men også overfor vores medarbejdere ligesom det afspejler sig i de velgørende foreninger og organisationer, som vi har valgt at engagere os i.

Vi glæder og til at høre fra dig

Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Partner Svend-Aage Dreist Hansen på e-mail SAH@dslaw.dk eller telefon 40150917.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og holder samtaler løbende, indtil vi har fundet vores nye kolleger.

Du søger stillingen via dette opslag her. (Vi modtager desværre ikke ansøgninger via mail)

Læs DreistStorgaard Advokater A/S’ persondatapolitik i forbindelse med rekruttering her.