Advokater til erhvervsret

Har du lyst til at blive en del af en innovativ advokatvirksomhed, hvor selvledelse er en naturlig del af hverdagen? Og er du på udkig efter en stilling, hvor du kan sætte din erfaring i spil?

Vi søger advokater med erfaring eller interesse indenfor erhvervsret.

Om jobbet

Som advokat i vores erhvervsteam rådgiver du om alle former for køb og salg af virksomheder, køb og salg af ejendomme og generel selskabsrådgivning, til et bredt spektrum af virksomhedstyper. De mange forskellige opgaver giver dig mulighed for at gå i dybden med spændende og komplekse juridiske vinkler.

Vi arbejder som et team omkring klienten og du vil derfor oftest komme til at arbejde sammen med dine kolleger omkring den enkelte klient og transaktion. Vi har et højt fagligt niveau hos både advokater og juridiske sagsbehandlere, vi løser opgaven hvor det giver bedst mening i forhold til kompetencer og vi inspirerer og hjælper hinanden i et godt og åbent arbejdsmiljø.

Du har mulighed for at opbygge din egen kundeportefølje, og/eller du kan i samarbejde med partnerne arbejde med kunder, vi har i forvejen.

Vi tilbyder fuld fleksibilitet med hensyn til arbejdstimer, arbejdstider og private forhold, så jobbet kan tilpasses dine behov. Du har ligeledes mulighed for at arbejde på deltid.

Arbejdssted er vores kontor i Køge og/eller vores nye kontor i København.

Om dig

Det vigtigste er, at du har højt fagligt niveau og kan arbejde selvstændigt med fokus på forretningsmæssig og personlig udvikling.

Om du har 2 eller 20 års erfaring, er ikke afgørende. Vi søger først og fremmest kolleger, som har et højt engagement og energiniveau samt har viljen og evnen til at skabe de bedste oplevelser og løsninger for vores kunder.

Det er vigtigt, at du trives i en travl og til tider uforudsigelig hverdag. Du tager ansvar og er ambitiøs på egne og virksomhedens vegne.

Hvorfor DreistStorgaard Advokater?

Vi rådgiver ikke klienter – vi rådgiver mennesker!

Vi mere end bare advokater. Vi er med som nær rådgiver på alle områder, som er vigtige for vores kunder. Vi insisterer på at lære vores kunder at kende og skal også turde at give noget af os selv i rådgivningen.

Vi er en flad organisation, hvilket giver korte beslutningsgange og en hverdag, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Vores hverdag er præget af et højt tempo, en uformel omgangstone og respekt for hinandens arbejde.

Vi lægger vægt på engagement og faglig stolthed. For os er det afgørende, at vores medarbejdere – ud over at have et højt fagligt niveau – har en personlighed, som matcher vores værdier. Det betyder meget for os, at man er der for andre. Det gælder ikke kun for overfor vores klienter, men også overfor vores medarbejdere ligesom det afspejler sig i de velgørende foreninger og organisationer, som vi har valgt at engagere os i.

Vi glæder og til at høre fra dig

Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Partner Svend-Aage Dreist Hansen på e-mail SAH@dslaw.dk eller telefon 40150917.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og holder samtaler løbende, indtil vi har fundet vores nye kolleger.

Du søger stillingen via dette opslag her. (Vi modtager desværre ikke ansøgninger via mail)

Læs DreistStorgaard Advokater A/S’ persondatapolitik i forbindelse med rekruttering her.