Vi søger stud.jur. til vores Inkassoafdeling

DreistStorgaard Advokater A/S søger jurastuderende

 

Vil du opleve hverdagen og lære mere om arbejdsgangene på et ambitiøst advokatkontor? Vil du have et studierelevant job med mulighed for at få afprøvet teori i praksis?

DreistStorgaard Advokater A/S tilbyder nu studiejob på Sjællands største advokatkontor uden for København til dig, som er i gang med din bacheloruddannelse på jurastudiet.

 

Arbejdsopgaver:

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet bestå i behandling af inkassosager, herunder oprettelse af sager, møde i fogedretten samt andet forefaldende arbejde.

Derudover kommer du til at prøve kræfter med advokatfuldmægtigopgaver som

  • Informations- og litteratursøgning, herunder blandt andet søgning af lovgivning og retspraksis
  • Udarbejdelse af notater, oplæg til korrespondance m.v.
  • Anden hjælp til igangværende sager

Arbejdet som stud.jur. vil byde på mange og forskelligartede opgaver og vil give dig en stor viden omkring livet på et erhvervsorienteret advokatkontor. Vi forventer, at dine arbejdsopgaver vil ændre sig i takt med din udvikling.

 

Om dig

Hos DreistStorgaard Advokater A/S vægter vi faglig og personlig udvikling højt. For os er din personlighed derfor mindst lige så vigtig som din faglighed.

Vi forventer, at du er fleksibel, engageret i arbejdet og sætter service, grundighed og faglighed højt. Hvis du er ambitiøs og initiativrig, har du gode muligheder for at udvikle dig hos os.

Kørekort er påkrævet.

 

Arbejdstid og -sted:

Arbejdstiden er fleksibel og udgør ca. 10-15 timer pr. uge fordelt på to arbejdsdage. Arbejdstiden tilrettelægges, så du også har tid til dine studier og eksamener.

Arbejdet skal udføres på vores kontor i Køge Centrum.

 

Tiltrædelse:
Snarest muligt.

 

Spørgsmål?

Har du uddybende spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR-ansvarlig Randi Mehrenst Rimdal på telefon 56 64 33 37.

 

Send din ansøgning pr. e-mail til: 

bokr@dreiststorgaard.dk

 

Husk at vedlægge karakterudskrift/eksamensbevis og eventuelle anbefalinger til ansøgningen.

 

Ansøgningsfrist:

31. marts 2017 – vi holder løbende samtaler

 

Om DreistStorgaard:

DreistStorgaard er et full servicekontor, der rådgiver både virksomheder, private og det offentlige med alt fra juridiske problemstillinger til økonomiske analyser. Vi beskæftiger os primært med erhvervsrådgivning, privatrådgivning, ejendomsadministration og inkassobehandling.

DreistStorgaard beskæftiger ca. 55 medarbejdere og har kontorer i Køge, Nakskov, Næstved og Sorø.