Juridisk sagsbehandler til vores Erhvervsteam

Vi søger en juridisk sagsbehandler, som har lyst til at være en del af en spændende og travl hverdag i vores Erhvervsteam.

Din baggrund er ikke altafgørende. Til gengæld er det vigtigt, at du er kvalitetsbevidst og engageret – og ikke mindst at du værdsætter udfordringer og vil lære mere.

Om jobbet

Vi tilbyder en stilling, hvor du i tæt samarbejde med kontorets ene partner (og to juridiske sagsbehandlere) skal servicere en række klienter indenfor primært erhvervs- og selskabsret. Du vil blandt andet komme til at beskæftige dig med stiftelser og ændringer af selskaber, sagsbehandling relateret til bestyrelsesarbejde og på sigt også med virksomhedsoverdragelser m.v.

Det er vigtigt, at du kan arbejde struktureret og selvstændigt. Jobbet inkluderer megen klientkontakt i både skrift og tale, og vi forventer, at dit skriftlige niveau er højt.

Du vil indgå i vores erhvervsteam, hvor vi blandt andet har fokus på løbende udvikling og forandring.

Om dig

Det er vigtigt, at du trives i en travl og til tider uforudsigelig hverdag. Du skal have en forretningsmæssig forståelse og være ambitiøs på egne og virksomhedens vegne.

Du skal på én og samme tid have et blik for detaljen og det overordnede overblik.

Har du erfaring fra et advokatkontor, er det en stor fordel men ikke et krav.

I vores søgeproces har vi naturligvis fokus på din faglige baggrund men i høj grad også på dine kvaliteter som person og kollega for at sikre, at du passer ind i vores virksomhed og i særdeleshed i erhvervsteamet. I processen inddrager vi derfor også en undersøgelse af din personlighedstype (enneagram-testen).

Ansættelsesvilkår og ansøgningsfrist

Tiltrædelse snarest muligt/efter aftale. Løn efter kvalifikationer.

Har du spørgsmål til stillingen, kan disse rettes til HR-, kommunikations- og markedsføringsansvarlig Randi Mehrenst Rimdal på mobil 53 61 63 36.

Ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle udtalelser bedes fremsendt pr. mail til Bodil Kristiansen på bokr@dreiststorgaard.dk senest søndag den 18. juni 2017

Vi forventer at indkalde til samtaler løbende.

Om os

Størstedelen af DreistStorgaards klienter har med erhvervsret at gøre, og vi rådgiver om alt fra juridiske problemstillinger til økonomiske analyser til mindre og mellemstore virksomheder. Men vi er samtidig stolte af at være et full-service advokatkontor og har mange klienter indenfor privatret.

Det er vigtigt for os, at vores klienter føler sig trygge ved den rådgivning, vi leverer, og at de går ud af døren med en ro i maven om, at de trygt kan overlade ansvaret til os.

Vi er en flad organisation med tre partnere, hvilket giver korte beslutningsgange og en hverdag, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Vores hverdag er præget af højt tempo, en uformel omgangstone og respekt for hinandens arbejde.

DreistStorgaard Advokater A/S er i dag Sjællands største advokatkontor udenfor København med 55-60 engagerede medarbejdere fordelt på kontorer i Køge, Næstved, Sorø og Nakskov.