Vi søger en jurastuderende til vores Erhvervsteam

Vil du opleve hverdagen og lære mere om arbejdsgangene på et ambitiøst advokatkontor? Vil du have et studierelevant job med mulighed for at få afprøvet teori i praksis og begynde din karriere allerede på studiet?

Vil du arbejde sammen med dygtige kolleger, der dagligt sætter en høj standard i advokatbranchen og udvikle dig fagligt såvel som personligt?

DreistStorgaard Advokater A/S tilbyder nu studiejob på Sjællands største advokatkontor uden for København, til dig som er i gang med slutningen af din bacheloruddannelse eller din kandidatuddannelse på jurastudiet.

Stillingen

Som stud.jur. i DreistStorgaard Advokater A/S bliver du tilknyttet vores Erhvervsteam, som yder rådgivning til virksomheder indenfor alle erhvervslivets forhold.
I stillingen vil du blive udfordret og opnå viden og erfaring, der er direkte anvendelig i forhold til din fremtidige karriere som f.eks. advokatfuldmægtig og senere advokat. Du får indblik i forskellige juridiske discipliner i praksis og opnår en større indsigt i potentielle fremtidige arbejdsområder. Du får derfor også opgaver, der minder om de fuldmægtiges.
Dine arbejdsopgaver består blandt andet i at:

•  Tage del i det daglige sagsarbejde
•  Udarbejde udkast til notater, oplæg og nyhedsbreve
•  Hjælpe kontorets jurister med at forberede retssager, f.eks. udkast til processkrifter og vidnespørgsmål
•  Finde domme, lovforarbejder mv.
•  Overvåge lovgivning, f.eks. hvilke domme der bliver afsagt nationalt og i EU
•  Hjælpe til med øvrige praktiske opgaver.

Arbejdet som stud.jur. vil byde på mange og forskelligartede opgaver og vil give dig en stor viden omkring livet på et erhvervsorienteret advokatkontor. Vi forventer, at dine arbejdsopgaver vil ændre sig i takt med din udvikling.

Hos DreistStorgaard Advokater A/S sætter vi en høj standard. Vi har derfor høje forventninger til dig, ligesom du kan have høje forventninger til os. Vi arbejder tæt sammen, og du får derfor rig lejlighed til at lære af mere erfarne jurister og advokater. Vi går op i at levere høj kvalitet og har samtidig fokus på at have det sjovt sammen i hverdagen.

Om dig

Hos DreistStorgaard Advokater A/S vægter vi faglig og personlig udvikling højt. For os er din personlighed derfor mindst lige så vigtig som din faglighed.

•  Du kan lide at blive udfordret
•  Du kan og vil mere end de fleste og tager initiativ og ansvar
•  Du kan både lide at arbejde selvstændigt og i teams
•  Du er positiv, imødekommende og bidrager til et godt samarbejde
•  Du er jurastuderende og i gang med at opbygge en stærk faglig ballast med gode resultater i blandt andet de formueretlige fag
•  Du er i slutningen af din bacheloruddannelse eller skal i gang med eller læser på første år af kandidatuddannelsen på tiltrædelsestidspunktet.
•  Du har gode engelsksprogkundskaber

Vi forventer, at du er fleksibel, engageret og sætter service, grundighed og faglighed højt. Hvis du samtidig er ambitiøs og initiativrig, har du gode muligheder for at udvikle dig hos os.

Vi tilbyder

Vi tilbyder dig et ambitiøst ansættelsesforløb, hvor du sammen med dine kollegaer får rammerne til at udvikle dig fagligt og personligt. Derudover får du et tæt netværk af dygtige kolleger på tværs af hele kontoret.

Arbejdstiden er fleksibel og udgør ca. 10-15 timer pr. uge fordelt på to arbejdsdage. Arbejdstiden tilrettelægges, så du også har tid til dine studier og eksamener.

Arbejdet udføres på vores kontor i Køge Centrum tæt ved Køge Station.

Tiltrædelse snarest muligt.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til stillingen, kan disse rettes til advokat Peter Niemann Thøgersen på telefon 56 64 33 30 eller advokat Gülcan Sari på telefon 56 64 09 64.
Ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle udtalelser bedes fremsendt pr. mail til Bodil Kristiansen på bokr@dreiststorgaard.dk senest søndag den 15. juli 2018.
Husk at vedlægge karakterudskrift/eksamensbevis med udregnet gennemsnit på såvel bachelor- som kandidatniveau, CV samt eventuelle udtalelser og anbefalinger til ansøgningen.

Vi forventer løbende at indkalde til samtale.

Om DreistStorgaard

DreistStorgaard er et full-servicekontor, der rådgiver både virksomheder, private og det offentlige med alt fra juridiske problemstillinger til økonomiske analyser. Vi beskæftiger os primært med erhvervsrådgivning, privatrådgivning, ejendomsadministration og inkassobehandling.

DreistStorgaard beskæftiger knap 60 medarbejdere og har kontorer i Køge, Næstved og Sorø.

Læs DreistStorgaard Advokater A/S privatlivspolitik i forbindelse med rekruttering her: https://dreiststorgaard.dk/karriere/ledige-stillinger/dreiststorgaard-advokater-a-s-persondatapolitik-ved-rekruttering/