DreistStorgaard Advokater A/S søger en sagsbehandler

Juli 2019 – STILLINGEN ER BESAT

Har du lyst til at blive en del af en innovativ og fremsynet advokatvirksomhed, søger vi lige nu en ny sagsbehandler til vores erhvervsteam.

Er du fagligt dygtig, engageret og kvalitetsbevidst og har lyst til at være en del af en virksomhed i udvikling – så har du chancen for at blive en del af vores Erhvervsteam og få mulighed for at arbejde med selvstændige arbejdsopgaver, klientkontakt, faglig specialisering og sparring med dygtige og engagerede kollegaer i teamet.

Jobbet

Vi tilbyder en stilling, hvor du i tæt samarbejde med afdelingens øvrige medarbejdere, varetage retssager og erhvervsretslige sager.

Du vil få din egen sagsportefølje, hvor du er ansvarlig for sagsbehandlingen.

Selvom primært fokus vil være at varetage retssager og erhvervssager, vil der også være områder indenfor privatret du vil skulle håndtere – herunder udfærdigelser af testamenter, bodelinger, ægtepagter m.m.

Din profil

Du er uddannet advokatsekretær eller har en tilsvarende erfaring fra et advokatkontor, offentlig myndighed eller lignende. Vigtigst er, at du har lyst til at dygtiggøre dig hele tiden.

Kendskab til minretssag.dk er en fordel, men ikke en forudsætning.

Som ansat i Erhvervsteamet, er du en del af en afdeling, der er i kontakt med mange klienter og parter om forskellige problemstillinger hver dag.

Vi forventer, at du er imødekommende, servicemindet og god til at sætte dig ind i nye problemstillinger og forretningsområder.

Det er vigtigt, at du trives i en travl og til tider uforudsigelig hverdag. Du skal have en forretningsmæssig forståelse og være ambitiøs på egne og virksomhedens vegne.

Vi har i vores rekrutteringsproces både fokus på din faglige baggrund og ikke mindst dine kvaliteter som person og kollega for at sikre, at du passer godt til vores kontor.

Vi tilbyder

Vi arbejder altid i teams, og du vil derfor komme til at arbejde tæt sammen med kollegaer i afdelingen og med specialister i kontorets andre afdelinger. Dette samarbejde er med til at sikre din udvikling i en positiv atmosfære i et travlt miljø. Dine opgaver vil afspejle dine kompetencer, og kompleksiteten i opgaverne vil øges i takt med, at dine kompetencer udvikles.

Kort sagt kan du forvente et spændende job i et inspirerende og udfordrende arbejdsmiljø. Du kommer til at arbejde sammen med nogle af de dygtigste kollegaer i branchen.

Vi tilbyder fleksibilitet med hensyn til arbejdstider og private forhold, således at ansættelsen kan tilpasses den enkelte medarbejders behov, så længe medarbejderen er til rådighed i det omfang DreistStorgaard Advokater A/S har behov for det.

Arbejdssted vil primært være på vort kontor i Køge Centrum.

Om DreistStorgaard Advokater A/S

Størstedelen af DreistStorgaards klienter har med erhvervsret at gøre, og vi rådgiver om alt fra juridiske problemstillinger til økonomiske analyser til mindre og mellemstore virksomheder. Vi er samtidig stolte af at være et full-service advokatkontor og har mange klienter indenfor privatret.
Det er vigtigt for os, at vores klienter føler sig trygge ved den rådgivning, vi leverer, og at de går ud af døren med en ro i maven om, at de trygt kan overlade ansvaret til os for deres juridiske opgaver.

Vi er en flad organisation, hvilket giver korte beslutningsgange og en hverdag, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Vores hverdag er præget af højt tempo, en uformel omgangstone og respekt for hinandens arbejde.

DreistStorgaard Advokater A/S er i dag Sjællands største advokatkontor udenfor København med ca. 80 engagerede medarbejdere fordelt på kontorer i Køge og Næstved og vi er aktive i iværksættermiljøet NOHO i Kødbyen i København.

Ansøgning

Vi ønsker en tiltrædelse snarest muligt eller efter aftale.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte advokatpartner Jeppe Nørregaard på telefon 88 93 95 01 eller advokatpartner Jesper Køppen Mieritz på telefon 88 93 95 02.

Ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle udtalelser bedes fremsendt pr. mail til Bodil Kristiansen på bokr@dreiststorgaard.dk senest 20. juni 2019.

Vi forventer løbende at indkalde til samtale.

Læs DreistStorgaard Advokater A/S privatlivspolitik i forbindelse med rekruttering her.