Vi søger erhvervsadvokater og advokatfuldmægtige til vores Erhvervsteam

Har du lyst til at blive en del af en innovativ og fremsynet advokatvirksomhed, søger vi lige nu yngre advokater og/eller 2. eller 3. års advokatfuldmægtige til vores Erhvervsteam.

Er du fagligt dygtig, engageret og kvalitetsbevidst og har lyst til at være en del af en virksomhed med fokus på forandring, så er det måske dig, vi leder efter?

Om jobbet

Vi tilbyder en stilling, hvor du vil få stor mulighed for selvstændige arbejdsopgaver, klientkontakt, faglig specialisering og sparring.

I jobbet skal du bistå med erhvervsretlig rådgivning både i forhold til egne klienter samt i fællesskab med teamets andre medarbejdere.

Om dig

Du skal have en kommerciel og forretningsmæssig forståelse, være ambitiøs på egne og vore klienters vegne og have lyst til at finde frem til gode og strukturerede løsninger for vores klienter. Du skal kunne trives i en travl og til tider uforudsigelig hverdag. Vi har megen klientkontakt og gør en dyd ud af akkvisition og forventer, at du selvstændigt kan og har lyst at håndtere klienter af forskellig karakter og størrelse.

Du skal på én og samme tid have et blik for detaljen og det overordnede overblik.

Vi har i vores søgeproces både fokus på din faglige baggrund og ikke mindst dine kvaliteter som person og kollega for at sikre, at du passer godt til vores kontor. I processen inddrager vi derfor også forskellige typer test, blandt andet enneagram-testen.

Om os

Størstedelen af DreistStorgaards klienter har med erhvervsret at gøre, og vi rådgiver om alt fra juridiske problemstillinger til økonomiske analyser til mindre og mellemstore virksomheder. Men vi er samtidig stolte af at være et full-service advokatkontor og har mange klienter indenfor privatret.

Det er vigtigt for os, at vores klienter føler sig trygge ved den rådgivning, vi leverer, og at de går ud af døren med en ro i maven om, at de trygt kan overlade ansvaret til os.

Vi er en flad organisation med tre partnere, hvilket giver korte beslutningsgange og en hverdag, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Vores hverdag er præget af højt tempo, en uformel omgangstone og respekt for hinandens arbejde.

DreistStorgaard Advokater A/S er i dag Sjællands største advokatkontor udenfor København med ca. 60 engagerede medarbejdere fordelt på kontorer i Køge og Næstved.

Ansættelsesvilkår og ansøgningsfrist

Tiltrædelse snarest muligt eller efter aftale. Løn efter kvalifikationer.

Har du spørgsmål til stillingen, kan disse rettes til advokat Peter Niemann Thøgersen på telefon 5664 3330 eller HR-, kommunikations- og markedsføringsansvarlig Randi Mehrenst Rimdal på mobil 53 61 63 36.

Ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle udtalelser bedes fremsendt pr. mail til Bodil Kristiansen på bokr@dreiststorgaard.dk senest søndag den 19. november 2017.

Vi forventer løbende at indkalde til samtale.