DreistStorgaard Advokater A/S søger ejendomsadministrator

Har du lyst til at blive en del af en innovativ og fremsynet advokatvirksomhed, søger vi lige nu en ejendomsadministrator til vores kontor i Næstved.

Er du fagligt dygtig, engageret og kvalitetsbevidst og har lyst til at være en del af en virksomhed i udvikling – så har du chancen for at blive en del af vores Ejendomsadministrationsteam og få mulighed for at arbejde med alle aspekter af ejendomsadministration i samarbejde med dine kolleger i teamet.

Teamet består i dag af to ejendomsadministratorer, en advokat og to økonomimedarbejdere.

Jobbet

Vi tilbyder en stilling, hvor du i tæt samarbejde med ejendomsadministrationens øvrige medarbejdere har ansvaret for ejendommene i din egen portefølje med alt, hvad det indebærer.

Din portefølje vil bestå af andelsboligforeninger, ejerforeninger og udlejningsejendomme med stor variation i den enkelte kunde. Du vil derfor opleve der ikke er 2 dage der er ens.

Økonomidelen og bl.a. udarbejdelse af regnskaber varetages af vores dygtige økonomimedarbejdere, så du kan koncentrere dig om den eksterne kundekontakt.

Din profil

Du er uddannet ejendomsadministrator eller har en tilsvarende erfaring fra branchen, ejendomsmægler eller lignende. Vigtigst er, at du har lyst til at dygtiggøre dig hele tiden.

Som person trives du i en travl og uforudsigelig hverdag, hvor du arbejder struktureret med dine opgaver. Ligesom du skal have forretningsmæssig forståelse og være ambitiøs på egne og virksomhedens vegne. Det er en fordel hvis du på én og samme tid har blik for detaljen og det overordnede overblik.

Du er imødekommende og servicemindet uanset hvilken situation du optræder i.

Vi har i vores rekrutteringsproces både fokus på din faglige baggrund og ikke mindst dine kvaliteter som person og kollega for at sikre, at du passer godt til vores kontor.

Vi tilbyder

Vi arbejder altid i teams, og du vil derfor komme til at arbejde tæt sammen med kollegaer i afdelingen og med specialister i kontorets andre afdelinger. Dette samarbejde er med til at sikre din udvikling i en positiv atmosfære i et travlt miljø. Dine opgaver vil afspejle dine kompetencer, og kompleksiteten i opgaverne vil øges i takt med, at dine kompetencer udvikles.

Kort sagt kan du forvente et spændende job i et inspirerende og udfordrende arbejdsmiljø. Du kommer til at arbejde sammen med nogle af de dygtigste kollegaer i branchen.

Vi tilbyder fleksibilitet med hensyn til arbejdstider og private forhold, således at ansættelsen kan tilpasses den enkelte medarbejders behov, så længe medarbejderen er til rådighed i det omfang DreistStorgaard Advokater A/S har behov for det.

Arbejdssted vil primært være på vores kontor i Næstved.

Om DreistStorgaard Advokater A/S

Størstedelen af DreistStorgaards klienter har med erhvervsret at gøre, og vi rådgiver om alt fra juridiske problemstillinger til økonomiske analyser til mindre og mellemstore virksomheder. Vi er samtidig stolte af at være et full-service advokatkontor og har mange klienter indenfor privatret.
Det er vigtigt for os, at vores klienter føler sig trygge ved den rådgivning, vi leverer, og at de går ud af døren med en ro i maven om, at de trygt kan overlade ansvaret til os for deres juridiske opgaver.

Vi er en flad organisation, hvilket giver korte beslutningsgange og en hverdag, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Vores hverdag er præget af højt tempo, en uformel omgangstone og respekt for hinandens arbejde.

DreistStorgaard Advokater A/S er i dag Sjællands største advokatkontor udenfor København med ca. 80 engagerede medarbejdere fordelt på kontorer i Køge og Næstved og vi er aktive i iværksættermiljøet NOHO i Kødbyen i København.

Ansøgning

Vi ønsker en tiltrædelse snarest muligt eller efter aftale.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte HR-Chef Susanne Mathiassen telefon 56 64 33 00.

Ansøgningsfrist senest 15. juli 2019. Du kan søge jobbet her: Jobindex

Vi forventer løbende at indkalde til samtale.

Læs DreistStorgaard Advokater A/S privatlivspolitik i forbindelse med rekruttering her: