I en fremsynet virksomhed er det væsentligt at have styr på det økonomiske grundlag, således at virksomheden kan fokusere på det vigtigste - udvikling og drift.

Forebyggelse

Inden en sag sendes til inkasso, har virksomheden selv forsøgt at få pengene hjem via sin interne rykkerprocedure.

Hos DreistStorgaard vil vi gerne hjælpe vores klienter med at undgå inkassosager og tilbyder derfor at rådgive om en effektiv rykkerprocedure.

Du kan forebygge inkassosager ved at undersøge dine kunders økonomiske og virksomhedsmæssige forhold. På den måde er der større chancer for at undgå at handle med dårlige betalere.

Undgå inkassosager

Når du vil styre uden om inkassosager, skal du, udover at lære din kunde at kende, have styr på aftaler og være konsekvent med fakturaer og rykkere. Husk at lave skriftlige aftaler for at undgå uoverensstemmelser om fx varen eller leveringen, og lav en fast betalings- og rykkerpolitik. Den kan være med til at forøge chancerne for at få dine penge hjem.

Tilbud om rådgivning til din virksomhed

Vi tilbyder at rådgive dig og din virksomhed, så du i videst muligt omfang undgår dårlige betalere. Kontakt os nu for et gratis og uforpligtende tilbud, der passer til din virksomheds situation.

Hos os kan du også deltage i fx kurser og gå-hjem-møder, så du kan blive opdateret på de nyeste lovkrav samt få gode fif til at forbedre dine kreditdage. Vi tilbyder også at komme ud i afdelingerne, som har ansvar for debitorerne, for at opruste til forbedrede rutiner og procedurer.