Vi støtter Knæk Cancer 2017

09.10.2017 Traditionen tro støtter vi i DreistStorgaard Advokater A/S kampagnen Knæk Cancer. Vi håber på den måde at være med til at knække den forfærdelige sygdom og sikre færre sygdomsramte og flere overlevende.

I dag rammer kræft hver tredje dansker og gør alle andre til pårørende. Vi kommer alle – på en eller anden måde og på et eller andet tidspunkt i vores eget liv – i berøring med kræft. En sygdom, der hver dag koster 43 danskere livet.

Ca. 267.496 danskere lever med en kræftdiagnose. Den gode nyhed er, at flertallet overlever kræften. Men vi vil gerne sætte barren lidt højere. Færre skal få kræft, og flere skal overleve.

En fælles indsats for at knække cancer

Vi mener i DreistStorgaard Advokater A/S, at det er en fælles sag at få knækket cancer og kan derfor kun vores til at støtte op om den kampagne, som TV 2 og Kræftens Bekæmpelse har sat i værk for år tilbage. Sygdommen kræft er en fælles sag, som kræver en fælles indsats. Vi kan ikke udrette mirakler – men vi vil prøve, og sammen er vi stærkere.

Vi håber at kunne anspore andre virksomheder til at på samme måde at støtte op om kampagnen og donere et beløb – alt har ret.

Uge 43 handler om to ting: Oplysning og indsamling

Oplysning om sygdom og helbredelse, om forskning og patienter, om død og ikke mindst om liv. I en række programmer i uge 43 vil TV 2 vise både kendte og nye programmer, der sætter fokus på kræft via personskildringer, oplysning og underholdning. Det er programmer, der vil gøre os klogere, få os til at grine og græde og forhåbentlig også give os håb for fremtiden. TV2’s store indsamlingsshow slutter lørdag den 28. oktober ugen af med et forhåbentlig meget stort beløb til at få knækket cancer.