Vi søger en ambitiøs og innovativ ejendomsmægler

07.09.2020. Er du en resultatorienteret og selvstændig ejendomsmægler der vil være med til at bygge nye standarder for bolig salg ved brug af de muligheder digitalisering og online markedsføring giver?

Og har du ambitioner om at være med til at få en forretning til at blomstre? Så er du måske vores nye ejendomsmægler med ansvar for DreistStorgaard Bolighandel.

Kan du svare ja vil vi gerne have dig med på en spændende rejse, hvor du har mulighed for at sætte et tydeligt aftryk på vores bolighandel.

Vi søger en ejendomsmægler der har blik for at udnytte de muligheder vi har som ejendomsmægler i en advokatvirksomhed, som er kreativ og har forståelse for både markedsføring af boliger og DreistStorgaard.

Jobbet

Der er tale om en meget selvstændig stilling som du i høj grad selv kan være med at forme og udvikle. Du får ansvar for at udvikle vores bolighandel og udnytte det perspektiv vi har haft fra starten, at ejendomshandel kan drives online baseret.

Du skal være med til at udvikle brugen af vores boligprisberegner, som du finder på https://bolighandel.dreiststorgaard.dk/ og være med til at lægge strategien for vores udvikling på boligmarkedet både indenfor traditionel handel men også i samarbejde med andre relevante samarbejdspartnere.

Du vil få en stor berøringsflade med både nye og nuværende kunder og samarbejdspartnere og tager initiativ til at iværksætte nye tiltag indenfor dit felt både i og udenfor huset.

Du foretager både salg, vurderinger, køberrådgivning og markedsføring selv men har et stærkt team til at hjælpe med det administrative.

Kort sagt skal du have en kreativ og utraditionel tilgang til ejendomsmarkedet.

Din profil

Vi søger en topmotiveret, positiv og energifyldt uddannet ejendomsmægler, der kan se muligheder.

Som person er du udadvendt, kundefokuseret og har gode samarbejdsevner.

Du er klar til en ny udfordring og har et stort drive til at indgå i en ny type virksomhed.

Vi tilbyder

Et selvstændigt og udfordrende job i en dynamisk virksomhed med stort potentiale for vækst.

Du får stor handlefrihed men den nødvendige opbakning fra baglandet. Du får samtidig en udviklingsorienteret ledelse/ejerkreds, der er klar til at støtte dig i ideudviklingen.

Vil tilbyder en attraktiv aflønning og mulighed for selv at påvirke med optimale betingelser for en høj indtjening afhængig af din egen indsats.

Om DreistStorgaard

Vi yder primært rådgivning til erhvervsklienter, som vi rådgiver om alt fra optimering af virksomhedens drift til juridiske problemstillinger. Vi er samtidig stolte af at være et full-service advokatkontor og har mange klienter indenfor privatret.

DreistStorgaard Advokater A/S er i dag Sjællands største advokatkontor udenfor København med ca. 70 engagerede medarbejdere fordelt på kontorer i Køge og Næstved. Vi er herudover aktive i iværksættermiljøet NOHO i Kødbyen i København.

Ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner Svend-Aage Dreist Hansen sah@dslaw.dk tlf. 40150917 eller HR-Chef Susanne Mathiassen suma@dslaw.dk tlf. 20 84 12 31.

Vi holder løbende samtaler indtil vi har fundet den rette profil.

Du søger stillingen via dette link

Læs DreistStorgaard Advokater A/S’ persondatapolitik i forbindelse med rekruttering her.